MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
M-am hotarat sa va scriu despre experienta mea in ceea ce priveste nasterea, poate o sa ajute si alte mamici! Minunea mea a venit pe lume in data de 12 ianuarie 2018 la ora 18:58 in urma unei operatii de cezariana.

Toata sarcina am fost hotarata sa nasc natural, dar nu a fost asa cum ma asteptam. Aveam 41 de saptamani de sarcina si bebe nu voia sa vina. Am fost la un ecograf, iar doctorul a spus ca bebe are cordonul ombilical in esarfa si placenta e imbatranita si ar fi mai bine sa nasc prin cezariana.

Am optat pentru rahianestezie ca sa imi pot vedea puiul si ma bucur ca am facut asta pentru ca nu l-am mai vazut pana pe 14 ianuarie. Nu am avut parte de ora magica si nici bebe nu a fost cu mine in salon. Acesta primea lapte praf si laptele meu intarzia sa apara, dar asta nu m-a impiedicat sa imi alaptez copilul pana in ziua de azi si voi face asta pana ce el o sa renunte.

Mentionez ca am nascut la Spitalul de stat Ramnicu-Sarat, judetul Buzau.

(Simona, Buzau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste