MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Experienta nasterii mele a fost una foarte frumoasa si pe care as repeta-o de nenumarate ori daca s-ar putea. Fiind la primul copil, grijile si emotiile au fost la superlativ si documentarea in ceea ce priveste sarcina si ce implica ea, la fel.

Am ales un spital privat din Ploiesti deoarece imi oferea cea mai mare incredere. Desi sunt platitoare de taxe la stat, din pacate sistemul lasa de dorit. Am avut cunostinte care au regretat optiunea de a naste in sistemul de stat si cu atat mai mult n-am stat pe ganduri in ceea ce priveste semnarea unui contract cu acest spital.

Sarcina mi-a fost monitorizata de domnul doctor Ciorascu despre care am numai cuvinte de lauda iar nasterea a fost prin cezariana programata deoarece m-am temut foarte mult de cea naturala. Nu sunt facuta sa trec prin asa ceva. Nu ma simteam in stare.

Totul a fost de nota 10+. N-as avea nimic sa reprosez nimanui. Toata lumea se comporta ireprosabil, te invata orice lucru referitor la bebelus...fiind primul copil chiar am avut nevoie de multe informatii. Facand comparatie cu un spital de stat, aici e o alta lume.

Mi-au dat copilul la san inca din primele clipe, sotul a stat langa noi, a fost invatat cum sa isi tina bebelusul in brate, pe mine m-au invatat sa alaptez, mi-au oferit suport intru-totul. Tot personalul este extrem de dragut, cu zambetul pe buze si atent la orice detaliu, pregatit sa iti sara in ajutor cu orice.

Am primit informatii utile, sfaturi, recomandari...Am fost invatata cum sa fac baita bebelusei, cum s-o ingrijesc dupa baita si de asemeni la externare am primit si un plic cu multe pagini printate in care aveam scrise toate recomandarile de care as fi avut nevoie.

Cele 3 zile petrecute acolo au fost un rasfat pentru mine. Recuperarea dupa operatie a fost foarte rapida si usoara. Urmatoarea nastere va fi tot la Spitalul Lotus!

(Oana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste