Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe acum 6 ani cand am nascut prima data. Era intr-o zi de toamna si impreuna cu mama si soacra am pornit catre spital. Aveam programare la nastere, aveam 38 saptamani. Am facut formalitatile de internare, m-am echipat si mi-au fost puse perfuzii pentru dilatare si contractii.

Totul a inceput la 9 dimineata. La ora 16 aveam dilatatie de 6 cm si nu mai suportam durerile si teama ca pitica putea pati ceva punea stapanire pe mine (stiam ca are cordonul in jurul gatului) asa ca i-am cerut medicului cezariana.

Bun, mi s-a facut anestezia in coloana si a inceput operatia, dar eu simteam cu ma taie asa ca m-au adormit. M-am trezit cand totul era gata. Mi-am vazut bebelina doar a doua zi pe la pranz. A fost cel mai coplesitor sentiment sa o tin in brate, mi-au dat lacrimile.

Anii au trecut si acum implineste 6 ani, dar intre timp a aparut si surioara.

La a doua nastere tot aceasi poveste doar alt medic, anestezia nu a prins m-au adormit si mi-am cunoscut bebelina numarul 2 a doua zi, sentimentul de fericire nu se poate scrie in cuvinte.

Refacerea dupa a doua cezariana a fost mult mai usoara si rapida, inclusiv cicatricea este foarte putin vizibila.

Cu toate ca am experienta cresterii unui copil, tot sunt plina de frici inca si am mai realizat ca nu seamana un copil cu altul.

Cea mare nu e prea mamoasa si nici nu a fost, in schimb cea mica e lipita de mine tot timpul, parca am fi siameze :)

(Olimpia, Bistrita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste