Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Nicoleta, am 36 de ani si am nascut la Filantropia cu o doamna doctor foarte draguta, cu ajutorul careia a venit pe lume fiul meu. Dupa o asteptare de 17 ani si o sarcina destul de grea, a venit si momentul mult asteptat.

Desi mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, din pacate, nu s-a putut, din cauza pozitiei transversale a bebelusului. Doamna doctor, stiind ca vreau sa nasc natural, mi-a propus sa-mi se faca o manevra de intoarcere a bebelusului in burtica, propunere pe care am acceptat-o.

Am fost la spital, mi-au intors bebelusul, insa bebe s-a intors inapoi in pozitia transversala. De doua ori s-a incercat aceasta manevra, dar bebe tot cum a vrut el a stat. Din acest punct de vedere, felicitari cadrelor medicale din acest spital, ca sustin nasterea naturala.

In acea zi am fost programata la cezariana pentru saptamana urmatoare, la 39 de saptamani. Eram un pic trista ca nu vine bebe pe cale naturala atunci cand vrea el, insa surpriza, in ziua operatiei, s-a declansat si travaliul, deci indiferent cum as fi nascut, bebe ar fi venit la acea data, de 14 iunie.

Operatia a decurs bine, teama, emotii...de toate. Am nascut prin cezariana cu rahi-anestezie. Din pacate pana sa ajunga acul unde trebuie in coloana, am fost intepata de mai mult de 5 ori. Dar in final a reusit. Apoi din cauza pozitiei bebelusului, a fost nevoie de mai mult de 2 medici pentru scoaterea lui si in loc sa dureze 10 minute, a durat vreo 40 minute pana am auzit primul plans al fiului meu. A fost cel mai fericit moment din viata mea.

Am fost dusa la reanimare pana a doua zi, cand mi-am adunat toate puterile sa ma ridic din pat, pentru a putea merge in salon si sa imi fie adus bebelusul.

Conditiile din spital, nimic de reprosat, curat, unele asistente chiar dragute. Cea mai draguta si care m-a ajutat cel mai mult in timpul nasterii a fost asistenta anestezistului, nu voi uita niciodata ajutorul dansei.

Dupa doua zile, am fost externata atat eu cat si bebelusul. Recuperarea a fost cat de cat buna...primele 3 zile, foarte greu, foarte dureros, dupa 10 zile am fost recuperata complet, nu am ramas cu dureri de cap, coloana....nici operatia nu mai doare, a ramas o linie sub burta si atat.

Totusi, nu as mai repeta experienta, poate daca aveam pana in 30 de ani, as fi repetat-o. Vis implinit dupa 17 ani de asteptare, cu ajutorul lui Dumnezeu si a medicului care s-a ocupat de sarcina mea, plus a altor catorva medici cu care m-am mai sfatuit. Am uitat sa specific numele doamnei doctir: Diaconu Alina.

(Nicoleta, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste