MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Tin sa impartasesc aceasta experienta unica viitoarelor mamici care cauta si doresc sa afle informatii despre nasterea la aceasta maternitate. Mentionez ca am fost sub supravegherea doamnei doctor Ifrim Rodica din a 2-a luna de sarcina.

Sarcina a decurs bine iar in data de 4 Septembrie 2017 la ora 07:30 am fost programata pentru operatia de cezariana (aveam 39 de saptamani de sarcina, dar bebe era cu 2 saptamani peste termen:) ).

Era intr-o zi de Luni ploioasa, in care tot drumul pana la Targu Mures (aproximativ 2 h jumatate) m-a insotit senzatia de frica.

Desi medicul imi adusese argumente pro si contra, eram foarte speriata de tot ceea ce inseamna cezariana, pentru ca citisem mult despre operatie si din pacate multe povestiri erau contra, plus ca cei din jurul meu erau total impotriva ei.

Eram panicata si imi mangaiam burtica spunand in gand: in sfarsit o sa te vad (pentru ca nu s-a lasat deloc vazuta la ecografii), deci pot sa trec peste orice urmeaza.

Am ajuns la maternitate, unde cateva doamne ne asteptau si a urmat monitorizarea bebelinei care a durat aproximativ o ora. Dupa, am fost dusa in sala de operatie, mi s-a facut anestezia si a urmat operatia.

Am fost constienta tot timpul doar ca de emotii nu aveam notiunea timpului, la un moment dat am intrebat daca s-au apucat, iar doamna doctor spuse: ooo, imediat terminam....si la putin timp am auzit primul tipat! Mi-au adus-o sa o vad si bineinteles au urmat lacrimile de fericire.

Dupa cateva minute eram deja la terapie intensiva, iar taticul a venit cu primele poze cu pitica noastra. Era tare mandru ca a fost chemat sa o vada si sa stea putin cu ea.
In fine, multe emotii dar, a 2-a zi cand a trebuit sa ma ridic a fost cel mai greu, spunea o prietena ca te simti ca si calcata de elefant...exact asa m-am simtit. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu si al personalului medical am trecut peste.

Am omis sa spun faptul ca, sunt conditiile foarte bune, personalul medical a fost foarte amabil, aveam buton in camera daca era nevoie de ceva, plus ca bagajul trebuia sa contina doar hainele de externare pentru mine si bebe (bineinteles ca panicoasa din fire, mi-am dus de toate si nu am folosit nimic :)!

Operatia a fost micuta, mi-a fost recomandat un unguent timp de 6 luni care a ajutat foarte bine la estomparea cicatricei.

In sfarsit, am fost multumita de cum a decurs nasterea la Nova Vita Targu Mures si ce a urmat dupa.

Iar ca o ultima parere, a costat ceva, dar raportat la cum a decurs, totul a meritat. (Simona, Mures)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste