MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In data de 2 iulie 2017 am nascut-o pe #NataliaDragosteaMea la Spitalul Lotus din Ploiesti cu domnul doctor Ciorascu Mihai.

Era o zi de Duminica aparent insorita de vara, spun aparent pentru ca pe seara a inceput sa ploua. La ora 10:00 a.m. mi s-a rupt apa si am inceput sa am contractii.

Mentionez faptul ca era programata pentru cezariana Miercurea ce urma sa vina. L-am sunat pe domnul doctor Doctor Ciorascu, care m-a sfatuit sa ma indrept catre Ploiesti (eu fiind din Targoviste) garantandu-mi ca va ajunge si el la Maternitate in cel mai scurt timp (fiind la peste 300km departare, era ziua dansului libera).

Zis si facut, lucru de apreciat (nu stiu cati medici s-ar fi pus pe drum Duminica). Cand am ajuns la Ploiesti, cei de la spital stiau deja ca urmeaza sa sosesc, fiind toata lumea pregatita (anestezist, neonatolog, asistente, medicul de garda).

Am avut rezerva single (cu balcon si baie in camera), mesele au fost asigurate de o firma de catering. Pe perioada internarii foarte greu mi-am dat seama care din doamnele care ma vizitau erau medic, asistenta, infirmiera, tot personalul avand mereu zambetul pe buze, doamne ffrumoase si aranjate, care nu puteau decat sa transmita o stare de bine.

Recomand cu incredere spitalul, personalul si bineinteles pe domnul Doctor Ciorascu Mihai, datorita lor am ramas cu o amintire frumoasa despre nastere si sunt mandra de alegerea facuta!

(Luminita, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste