Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Ma numesc Mariana si am nascut pe 14 ianuarie anul curent in Buftea la spitalul Dr. Maria Burghele, la o dna dr Alla (am inteles ca este si in Bucuresti la un alt spital) si ca medic secundar Dr. Diko, o fetita sanatoasa de 3.250 pe care o cheama Ingrid Ana Maria.

Eu fiind foarte subtirica am preferat sa o nasc prin operatia de cezariana pentru a fi sigura ca nu exista niciun pericol pentru ea, nu am vrut sa se recurga la forceps sau la alte modalitati de a o scoate in cazul in care ar fi ramas blocata daca as fi optat pentru varianta naturala.

Drept urmare operatia a decurs foarte bine, tin minte doar ca totul s-a terminat destul de repede, iar primul contact vizual pe care l-am avut cu Ingrid imediat dupa ce s-a nascut a fost nemaipomenit. Arata ca un buritto, asa mica si incovoiata :)). M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca totul a decurs normal si a iesit teafara, fara nicio problema.

Senzatia pe care am avut-o cand a scos-o este de nedescris, ca si cum sufletul ar fi ceva fizic si s-ar fi rupt o parte din el, cu siguranta a fost, este si va fi ceva unic, de care nu cred ca voi mai avea parte. Nici nu stiu sa explic exact care a fost senzatia, adica mai bine de atat chiar nu pot, poate nu sunt singura si poate sunt mamici care ma inteleg mai bine decat pot eu explica acest aspect. A fost fantastic. 

Dupa operatie trebuie sa recunosc ca am avut niste dureri ingrozitoare la burta, pentru ca asa ar fi normal spun doctorii, uterul si restul organelor trebuia sa se aseze la locul lor. Timp de 8 ore dupa operatie nu mi-au administrat calmante pentru a nu calma muschiul, spuneau ca daca se relaxeaza muschii se aduna sange si risc sa fiu operata din nou.

Acum depinde de la femeie la femeie, nu este obligatoriu ca cineva sa aiba aceleasi dureri ca si mine, o colega de salon care a nascut tot prin cezariana s-a simtit mai bine decat mine. Eu reactionez destul de urat si la anestezie indiferent de tipul de operatie, daca imi face rahie ma afecteaza destul de tare.

Am stat in spital 4 zile timp in care am avut-o alaturi de mine in salon pe mititica mea, mi-au administrat antibiotice pe tot parcursul sederii si dupa cele 8 ore au inceput sa imi dea si cate un calmant. Inca de a doua zi dupa ce am nascut-o am inceput sa merg prin salon, cam greu ce-i drept pentru ca imi simteam burta cum fuge fara mine.

Trebuie sa recunosc ca este o senzatie destul de ciudata dupa ce nasti, ramai fara burta aceea mare si acum se mai si misca dintr-o parte intr-alta :)). Recuperarea a fost rapida, firele operatiei le-am scos dupa 10 zile. Dupa 7 luni ma uit la fetita mea si nu regret nimic, daca as da timpul inapoi as suporta aceleasi dureri sau chiar mai mari, nu as schimba nimic.

O privesc si cand doarme si o consider mica mea minune, sufletelul care a crescut in mine si imi bucura sufletul si ma face fericita in fiecare zi. Dragele mele din tot sufletul va recomand ca o data in viata sa traiti aceasta experienta, este ceva ce numai voi puteti simti, este ceva unic, va umple sufletul de fericire.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste