Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe in Ianuarie 2017 cand am aflat ca am ramas insarcinata a doua oara. Dupa o prima sarcina usoara dar care a venit extrem de greu si de tarziu, ne-am trezit ca am reusit din nou.

Cuvintele sunt de prisos iar trairile sunt cu adevarat minunate, un cumul de sentimente contradictorii de fericire, uimire, binecuvantare, frica si temeri de tot felul.

Cu zambetul de buze mi-am sunat doctorul, acelas domn doctor Octavian Rotaru, sa-i dau vestea si astfel m-am aflat din nou in cabinetul dansului pentru o prima ecografie, prima data cand am auzit inimioara celui de-al doilea bebelus al nostru.

Totul a decurs extrem de bine, usor, iar timpul a trecut foarte repede. Ajunsa aproape la finalul ultimului trimestru de sarcina, am inceput sa ma gandesc la operatie. La prima sarcina am fost obligata sa fac operatie de cezariana din cauza unei triple circulare (cordonul ombilical era infasurat de 3 ori in jurul gatului copilului) asa ca incepeam deja sa ma pregatesc sufleteste de o noua operatie si mai grav, de o noua recuperare.

De data aceasta nu mi s-a mai rupt apa ci am ajuns dimineata in spitalul Elias, la ora la care eram programata, cu bagajul, analizele si tot ceea ce-mi mai trebuia. Din nou, totul a decurs cursiv, m-au monitorizat, am facut analizele de sange si m-am aflat repede pe o canapea, asteptandu-mi frumos randul sa intru in operatie. Anestezia s-a produs cam dificil, insa dupa aceea totul a mers repede.

Imediat ce am auzit plansetul fetitei noastre am inceput parca sa nu ma mai tem de ceea ce urma si aici ma refer la recuperare. Si asa a si fost. Desi m-am externat cu o superba infectie urinara pentru care a trebuit sa iau antibiotice 7 zile, desi fetita mea a stat 2 zile in incubator deoarece a vomitat putin imediat dupa nastere, desi am fost plimbata si mutata in 3 saloane diferite din Dumnezeu stie ce motive, desi nu am putut comunica normal cu neonatologul la care a fost repartizata fetita mea, nimic parca nu a mai contat. Bebelusa mi-a dat putere si am depasit momentele grele impreuna.

Inca din burtica ea a fost o luptatoare asa ca nu aveam cum sa o dezamagesc. Dupa 3 zile ne-am externat si dupa tot greul pe care l-am tras pot spune acum ca am perechea perfecta. Nu am cum sa nu-i multumesc domnului doctor Rotaru pentru profesionalism, pentru caldura cu care m-a primit de fiecare data in cabinetul dansului si pentru ca a facut in asa fel incat visul meu de a deveni mamica sa se implineasca. Si nu oricum, ci de 2 ori!

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste