Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am ajuns la spital la ora 9:00 cu ruptura de membrane, in Decembrie 2016. Doctor Ali a verificat starea fatului si a pregatit sala de operatii de urgenta, se pierduse mult lichid. Nasterea a fost prin operatie de cezariana, nu a fost la cerere, a fost obligatorie din cauza unor probleme medicale de-ale mele.

In sala de operatii a venit o asistenta care mi-a spus sa ma aplec sa mi se injecteze in coloana anestezia, am incercat, dar frica si burta nu ma lasau sa ma "unduiesc" cum dorea doamna. In fine, am simtit acul de 3 ori cand a intrat in coloana sau pe langa...

Dupa ce picioarele mi-au amortit, a ajuns si domnul doctor Ali care a inceput operatia. Eram coplesita de emotii, vorbea rastit, dar doar bebele conta atunci. Dupa ce am simtit cum intestinele se plimba nestingherite prin praporele meu, am auzit cel mai dulce sunet, bebelusul meu. 

Asistentele mi l-au aratat, apoi l-au dus la sectia de Neonatologie, abia dupa 4 zile l-am mai vazut...Dupa ce operatia s-a terminat, am fost transferata la sectia de terapie intensiva, am tinut un sac de nisip pe uter si sticle cu apa inghetate. 

Salonul de terapie nu era destinat exclusiv lehuzelor, ci tuturor pacientilor cu diferite interventii chirurgicale. Seara am fost transferata in salon unde se aflau inca 2 paturi cu alte 2 mamici. In acea noapte nu am putut dormi de dureri, asistentele nu mai veneau sa verifice saloanele pe timpul noptii decat la ora tratamentului. 

A fost o noapte foarte lunga. A doua zi dimineata a venit o asistenta care mi-a spus sa ma ridic din pat sa ma duc la spalaturi (spalaturi vaginale cu o sticla de apa cu betadina). La control doctor Ali a fost foarte calm, glumet, ton linistit (cu totul diferit de sala de operatii). 

Dupa ce mi s-a extras sonda, a urmat o parte destul de urata, baia, care este execrabila, comuna tuturor saloanelor (si vizitatorilor care nu stiu sa citeasca "wc lehuze"), nu are rost sa intru in detalii. 

Bebelusul a fost la incubator, nu mi-a fost adus in salon, iar abia a 4-a zi dupa operatie am reusit sa urc scarile de la etajul 4 la etajul 7 unde se afla sectia de nou-nascuti. Exista lifturi destinate lehuzelor, dar la o chemare am fost certata ca nu porneste liftul doar pentru o persoana!!!??? Lifturile destinate vizitatorilor sunt adesea pline, suprapline (5-6 persoane, iar pe lift este specificat nr de maxim 4persoane), iar ca si proaspat operata sa fii inghesuita intr-un lift e grotesc...

Per total nu as repeta experienta la acest spital, costurile sunt destul de mici, dar si conditiile la fel. 

Legat de doctor Ali, desi in sala de operatii ma speriase, pe parcursul zilelor a fost foarte ok, venea uneori si de cate 3-4 ori pe zi sa verifice daca este totul bine. 

(Oana, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!