MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

...aveam greturi si m-am decis sa fac un test , testul a fost pozitiv , pentru ca nu puteam sa mananc de doua saptamani am mers la spitalul nr 1 din Craiova , la urgente , am repetat testul si au decis sa ma interneze, am stat asa in spital o sapatmana cu perfuzii , am inceput sa mananc si gata am plecat acasa , trebuia sa incepem pregatirile de nunta , era peste doua saptamani.

La nunta am fost bine , marti dupa nunta am plecat la Voineasa, acolo fiind aerul curat , racoare m-am simtit bine, dar pe drum la intoarcere au revenit starile de rau , asa am ajuns la spitalul nr 2 , Filantropia ( la nr 1 am zis ca nu mai merg , inca din urgente personalul nu mi-a placut si apoi medicul la care am fost deasemenea nu mi-a placut ), din nou cu internare dar nu era nevoie sa raman in spital locuind in oras in chirie , mergeam 3 ore dimineata pentru perfuzie si plecam acasa , asta a durat cam o saptamana.

Lunar am mers la cabinetul d-nei dr Pargaru ( cartier Rovine) , am fost foarte multumita , mi-a fost recomandata de cumnata mea. Dupa calendar urma sa nasc pe 2 februarie, dar nimic. in ultima saptamana ma chema la 2 zile in spital la control , vazand ca nu se simte nimic , nu cobora , m-a programat sa fac 3 D-ul , asta pe 10 februarie , acolo s-a constatat , dupa datele date de mine , ca avea 41 de saptamani si 6 zile , deja se comporta ca un nou-nascut , statea cu caputul in palma , parca se plictisese , astepta momentul :) si-a supt detetelele, am facut programarea pentru cezariana pentru a doua zi.

Mi s-a facut anestezia partiala (rahidiala), am vrut sa stiu totul ,la ora 10.35 s-a nascut comoara mea , Mihai de 3400 , a primit scorul apgar 9 , ma ingrijorasem putin , dar o alta pacienta a d-nei dr Pargaru m-a lamurit ca la nasterile prin cezariana nu da 10.

Au urmat doua zile de chin la terapie intensiva , nu am suportat durerile mi s-a administat analgezic cand a fost necesar , dupa 3 zile am inceput sa alaptez puiutul, din 3 in 3 ore suna clopotelul si chema mamicile la salonul puiutilor , dar noi eram deja la usa nu aveam rabdare. Nu il gaseam niciodata trezit sau plangand , ii era de ajuns lapticul il hranea , eu trebuia sa raman mereu ultima ca nu reuseam sa-l trezesc si nu puteam sa-l las flamand , ma sfatuiau sa-l ciup de obrajori si nasuc si astfel reuseam sa-l trezesc.

Luni la vizita , dna doctor a copilului , nu-mi amintesc numele , mi-a zis ca nu plecam acasa trebuie sa mai ramanem o zi , pentru ca nu luase bine in greutate, toata ziua ce credeti ca am facut am plans de ingrijorare eu ma gandeam la ceva mai rau , mai ales ca la 3 zile , in noaptea de ursitori l-am visat urat.

Marti din nou vizita, starea copilului era buna , i s-a facut externarea (eu eram deja externata de luni ).
Joi dna dr de familie Patru a venit acasa , mi-a dat reteta cu toate cele necesare si de comun acord am decis sa-i fac si vaccinul PREVENAR , am procedat bine , se plateste dar ceea ce este pentru binele copilului nu trebuie sa te gandesti ca este costisitor.

Acum baietelul meu are 4 anuti si 6 luni , 18 kg , 1,15 inaltime e energic si nu ma asculta , la toate trebuie sa zica NU si DE CE.

Ca o paranteza as dori sa va dau un sfat , eu am nascut la nr 2 si am fost foarte multumita , deoarece acolo exista un salon special al copiilor nu sunt nevoiti sa stea cu tine in salon , tu dupa operatie nu esti in stare sa faci nimic , ori daca vin cei de acasa iar nu este bine ca salonul este plin de microbi , tu ca proaspata mamica vei primi vizite ceea ce inseamna multe pentru un bebelus lipsit de imunitate , apoi "onorariul" nu este atat de mare .

Sanatate multa mamicilor si bebelusilor vostri !

mamica de baietel Sorin-Mihai (11.02.2009) - Ionela- BucurestiNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste