MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am doua fetite, nascute prin cezariana la interval de 14 luni intre ele. Prima fetita s-a nascut la Maternitatea de stat din Ploiesti, iar a doua la o maternitate privata. Voi fi scurta. De ce? Deoarece povestea mea nu este spectaculoasa! Din contra! Este una in care, fara a face excese financiare sau de oricare alta natura, maternitatea de stat mi-a lasat un sentiment placut.

M-am internat la 8.00 dimineata. Avand miopie forte, -7, operatia de cezariana era deja programata. Am intrat in operatie la 10.00. La 10.40 eram deja la terapie intensiva. Asistentele s-au purtat impecabil. Erau ca niste mamici grijulii. Sectia arata ca in filme - totul nou si curat. Dupa 2 zile am fost transferata in salon. Parca ma uitam la alt film - unul prost. Vechi, imbacsit, jerpelit, gaurit - asa arata totul in jurul meu. Peste tot paciente galagioase si nemultumite de ceva. Cu toate acestea, asistentele in continuare aveau atitudinea remarcabila. Daca am dat “spaga”? Da! Recunosc! Am dat de drag! Am dat pentru ca meritau. Pentru ca asa mi-am putut manifesta multumirea fata de serviciile lor.

Fetita era la neonatologie. Acolo, depinde ce tura era - unele erau mamoase si amabile, altele gretoase si ne repezeau de parca eram niste rasfatate, nu femei operate de doua trei zile, care nu stiau cum sa tina un copil in brate. Daca le-am dat spaga? Nu! Pentru ca serviciile lor nu erau satisfacatoare.

Nimic tragic, nimic neplacut, nimic de povestit altor gravide, ca sa le “bag in sperieti”! Doar marea satisfactie de a pleca acasa cu un pui de om si de a invata cum este sa iubesti infinit!

(Loredana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste