Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Valentina, am o fetita de 4 ani, vreau sa va povestesc cum am nascut in Tulcea prin cezariana. Pe data de 25 Octombrie 2013 la ora 3 dimineata au inceput durerile, iar la 6 dimineata au devenit insuportabile si am mers la spital la Macin.

Apa mi s-a rupt la ora 15, am fost dusa in sala de nasteri si m-au pus sa stau pe o galeata de gunoi pana la ora 20. Cand au vazut ca nu nasc au chemat doctorul sa ma consulte si a zis ca nu sunt de ei si ca ma trimite la Tulcea.

Eu cand am auzit am inceput sa plang ca pana atunci am fost de ei, iar acum nu mai eram. La Tulcea am ajuns la ora 22 pana nu le-am dat cadouri si bani nu mi-au facut nimic.

Apoi a venit doamna doctor Timofei Valentina si a zis sa imi faca cezariana de urgenta, la ora 23 s-a nascut o fetita de 4500 grame, care era a noastra.

Am stat in spital 10 zile pentru ca am facut o infectie la plamani.

(Valentina, Macin)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!