Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am ramas insarcinata in 2016, luna Ianuarie, a fost o sarcina planificata pentru ca mi-am dorit foarte tare sa raman gravida in acel an si acea luna! La 5 saptamani am mers la primul ecograf unde soc si groaza am aflat ca am uter bicorn si sarcina nu e fixata bine, am primit tratament si am sperat sa fie bine!

In urma unor dureri am ajuns la camera de garda a spitalului Filantropia unde am dat de doctor Nicolae Gica, mai avea putin sa ma opreasca acolo sa ma chiureteze pe loc spunandu-mi ca nu am aproape nici o sansa sa tin sarcina dat fiind faptul ca am uterul bicorn! Am plecat plangand cu sotul meu, nestiind efectiv incotro sa o apucam, imi doream foarte tare sa nasc la Filantropia dar dupa experienta asta am zis pas!

Cu ajutorul nasei mele am ajuns la domnul doctor Vasilescu Sorin de la Universitar/Medlife, un om de o calitate superioara! Nu m-a amagit niciodata, mi-a spus ca o sa fie o sarcina grea dar nu imposibila! Mie si sotului ne-a placut ca niciodata nu s-a aruncat in pronosticuri, tot timpul imi spunea stati sa ajungem in saptamana 15-25-30 si tot asa...si tot timpul orice analiza ma trimitea sa fac sau morfologie a doua zi era musai sa ma prezint la cabinet sa vada si el rezultatele!

Am ajuns cu sarcina la 38 saptamani si 5 zile, am nascut prin cezariana pentru ca alta varianta nu exista, totul a decurs bine, fara complicatii! Daca ar fi sa nasc iarasi tot la Universitar as merge, dupa nici 3 ore mi s-a adus copilul sa il pun la san, doamna asistenta ne-a aratat tuturor din salon cum se ataseaza corect, a doua zi cand m-au mutat pe salon au venit sa se prezinte toate asistentele (bineinteles ca le-am atins cu cate o atentie) dimineata si seara ma chemau la toaletare, desi am avut toaleta cu dus in rezerva!

Mi-au aratat cum sa il spal pe bebe, mi-au facut o listuta cu ce o sa am nevoie acasa, una peste alta m-am simtit bine acolo! Daca ar fi sa punctez si minusurile ar fi: mobila din rezerva era cred de pe vremea comunismului, doua asistente acre din pretravaliu si birocratia din ziua externarii!

Plusuri ar fi clar doctorul meu, faptul ca se insista foarte tare pe alaptarea la san si cateva asistente care au fost chiar incredibil de amabile si dragute!

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!