Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Daniela, am 35 ani si sunt mamica fericita a unei fetite de 1 an si 7 luni, pe nume Alexandra Anne Marie, venita dupa multi ani de cand imi doresc un copil si multe incercari de a ramane insarcinata, nascuta prin operatie de cezariana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

Pe data de 14 Aprilie am fost programata la un control de rutina de catre doamna doctor Tanase Florentina, care a observat la control ca nivelul lichidului amniotic scazute considerabil, drept pentru care fatul era in pericol daca mai statea mult in burtica.

Doamna doctor mi-a monitorizat sarcina pe tot parcursul celor 9 luni, avand in vedere ca am fost diagnosticata cu trombofilie si hipotiroidie.

Deoarece copilul nu avea o pozitie tocmai buna pt nastere naturala, s-a decis efectuarea operatiei de cezariana. Mi s-a facut rahianestezie, am fost constienta tot timpul, dar doamna asistenta m-a tinut de vorba ca sa imi distraga atentia de la operatie, iar in jurul orei 9.30 dimineata s-a nascut fetita mea, sanatoasa si voioasa.

Durerile postoperatorii au fost mari, dar cu ajutorul calmantelor si datorita faptului ca fetita a avut nevoie sa ma pun cat mai repede pe picioare le-am facut fata cu succes. Spitalul are conditii bune pentru gravide caci zona maternitatii a fost recent renovata, iar doamnele asistente sunt foarte dragute, ele m-au sfatuit cum sa pozitionez copilul la san si sa alaptez o perioada cat mai lunga de timp deoarece se stie ca dupa operatia de cezariana laptele vine mai greu decat dupa nasterea naturala.

Recomand tuturor viitoarelor mamici Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova deoarece este cel mai bine dotat spital din zona, are aparatura de ultima generatie si o recomand si pe doamna doctor Tanase Florentina deoarece este un medic foarte atent cu pacientele, vine la nasteri oricand este nevoie fara probleme.

Cel mai important este ca totul a fost bine si sunt o mamica fericita.

(Daniela, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!