Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
20.08.2017 - ziua in care mi s-a schimbat total viata in bine. Era Duminica dimineata. Am adormit cu gandul si dorinta de a merge la biserica pentru a ma impartasi inainte sa nasc.

Dar planul lui Dumnezeu pentru mine a fost altul . Era in jur de 7.30 si m-am ridicat din pat pentru a 6-oara pentru a merge la toaleta si am observat o mica scurgere gelatinoasa alb-rozalie.

Stiam, se apropie, caci intrasem in saptamana 39. Dar fiind somnoroasa am zis sa ma intorc pentru inca 10 minute in pat.

De la baie pana la patul meu sunt cam 10 pasi sau mai putin iar in momentul cand am ajuns langa pat am simtit o senzatie ciudata si "umeda". S-a rupt apa!!!!

Foarte calma mi-am trezit sotul care a sarit direct in pantaloni, apoi mi-am anuntat mama si am rugat-o sa sune ambulanta. Mamei ii tremura vocea.

Am urcat in ambulanta, calma si cu mici contractii regulate dar nedureroase si drumul pana la spital l-am petrecut vorbind cu asistenta. Am ajuns la spital.

Doamna draguta mi-a luat bagajul si am intrat in sectia de Internari. Acolo era o asistenta micuta de inaltime care m-a rugat sa ii dau buletinul si analizele pe care le-am facut in timpul sarcinii si dupa sa ma dezbrac.

A venit domnisoara doctor rezident. Contractile erau tot mai puternice si chiar de nesuportat atunci cand stateam in pozitie ginecologica. Printre actele mele era si o scrisoare medicala de la un medic neurochirurg la care ma dusesem eu in luna a 7-a pentru o durere sacaitoare de picior.

Dar doctora a citit-o si privindu-ma in ochi m-a intrebat: "Cum doriti sa nasteti"? Natural, am raspuns eu desi in subconstientul meu stiam ca nu va fi asa.

A venit domnul doctor si mi-a facut un eco spunand ca totul e ok si sa fiu dusa in travaliu ca sa mi se administreze cele necesare ca sa ma dilat.

Ceasul era aproape 10. A venit moasa, o doamna super draguta al carui prenume stiu ca era Mioara. A fost foarte atenta si a venit mereu la mine deoarece in momentul in care m-a consultat acuzam dureri mari de picior si laba de la piciorul drept era blocata.

Mi s-a adus medic neurochirurg pentru consult si acea doamna i-a spus domnului doctor Muresan ca ea semneaza pentru cezariana daca si eu sunt de acord. Si am fost. La 15.30 urma sa intru in operatie. Orele au trecut parca asa de incet.

La ora 15.34 am ajuns in salonul de terapie intensiva unde mi-am dat acordul asupra procesului preoperator si mi s-a pus o sonda, am imbracat camasa de la ei, si apoi 2 asistente m-au dus in sala de operatii care arata foarte...cum nu ma asteptam de bine.

Durerea de picior inca era. Mi-am bagat capul in piept si mi-am incrucisat pumnii si asteptam ca anestezistul sa isi infiga acul in coloana mea vertebrala. Va spun sincer ca nu am simtit nimic.

M-am intins si am inchis ochii auzind doar aparatele din sala de operatii ticaind. Dupa aproximativ 6-7 minute am simtit o presiune in piept si sprancenele mi s-au incruntat.

Anestezistul a spus "Ce-i?" Iar eu am raspuns ca ceva imi apasa pieptul. "Aaa pai iasa bebe acum, de-aia." Si in secunda urmatoare am auzit plansul fetitei mele.

(N., Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!