Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Bianca si sunt mamica de 1 an si 6 zile! Vreau sa impartasesc cu voi experienta nasterii prin care trec toate mamicile. Am nascut la Spitalul de Ginecologie si Obstetrica din orasul Orsova din judetul Mehedinti.

Pe data de 30 Octombrie am plecat la spital cu contractii usoare, nestiind ca eu de fapt intrasem in travaliu. Toate bune si frumoase, am sunat-o pe doamna doctor Poenaru Laura si i-am spus ca vin spre spital pentru ca am contractii, doamna doctor mi-a spus ca daca este cazul sa nasc, ea va veni la spital si sa fiu calma, sa nu ma panichez.

Ajunsa la spital, doamnele asistente m-au luat sa imi faca un control si din spusele lor urma sa nasc a doua zi. Dupa un travaliu de 14 ore, in care aveam niste dureri groaznice, a doua zi dimineata in jurul orei 07:30, doamna doctor a decis ca voi naste prin cezariana, deoarece nu ma dilatam destul incat sa pot naste natural.

Dupa o ora, a venit o doamna asistenta sa ma pregateasca pentru operatie, eu inca avand contractii, am inceput sa tip de durere, doamna asistenta, revoltata, a chemat o alta colega de-a ei, pentru ca o deranjau tipetele mele.

A venit o alta asistenta foarte draguta care a inceput sa ma pregateasca pentru operatia de cezariana, care la fiecare miscare pe care o facea ma intreba daca ma doare ceva si daca ma doare sa ii spun sa se opreasca si continuam dupa.

In jurul ore 08.30 am intrat in sala de operatii pregatita pentru venirea pe lume a fetitei mele! Dupa 30 de minute, a venit minunea mea mult asteptata! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea daruita!

(Bianca, Orsova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!