Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt o mamica super fericita pentru ca am ales sa nasc la Spitalul Judetean Targoviste prin cezariana cu domnul doctor Tomescu Andrei. Nu am crezut ca in Targoviste exista o super echipa de terapie intensiva nou nascuti condusi de doamna doctor Aldea Roxana si carora le voi fi recunoscatoare toata viata.

Am nascut in data de 15 Decembrie 2016 o minune de baiat de 3.2 kg iar dupa numai 24 ore de viata a inceput calvarul baietelul meu, trebuind sa fie ventilat mecanic cu 5 linii venoase, burdusit de toate medicamentele posibile astfel incat sa scape. Sansele au fost minime, au fost momente de cosmar.

Multumesc din tot sufletul doamnei doctor Aldea si doamnei doctor Georgescu pentru ca datorita dumnealor imi strang puiul in brate, datorita dumnealor si echipei imi vad copilul crescand.

Primul nostru Craciun a fost la terapie intensiva, dar anul acesta o sa pasesc din nou pe sectia de neonatologie mandra tinandu-mi baiatul de manuta. Nu exista cuvinte ca sa descriu recunostinta si respectul pe care le-o port. Sunt oameni minunati.

Abia astept sa-l vad tinand florile in manute si daruindu-le doamnelor doctor ca simbol pentru binele pe care ni l-au facut. Recomand si daca ar fi sa mai nasc o data tot la Spitalul din Targoviste as face-o.

(Carmen, Targoviste)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste