Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Salutare dragi mamici, ma numesc Alina, am 31 de ani si doresc sa va impartasesc povestea mea despre nasterea la Maternitatea Polizu din Bucuresti.

De cand am aflat ca vom fi parinti in Ianuarie 2017 am fost exaltati, numele (cel putin o parte din el) fiind ales cu inca doi ani inainte. Filip daca era baiat si Maria-Natalia daca era fetita.

Insa, sarcina s-a dovedit foarte dificila intrucat placenta nu era “lipita” bine de uter, mi s-a descoperit ca am trombofilie, iar ca atare bebelul meu nu primea destui nutrienti prin cordonul ombilical pentru a se dezvolta corespunzator.

Norocul ne-a suras cand, dupa lungi drumuri la diferiti doctori, am ajuns la echipa formata din domnii doctori Andrei Voichitoiu si Andrei Oncescu, de la Materinatea Polizu din Bucuresti. Au urmat ecografii o data la 2 saptamani, tratament zilnic cu Clexane si Femibion II, multe emotii si ganduri pe care nu vreau sa mi le reamintesc.

La 28 de saptamani dansii au decis ca ar fi cel mai bine sa ma internez pentru supraveghere mai atenta. Domnul doctor Oncescu mi-a facut ecografii din 3 in 3 zile, iar inspre saptamana 32 au ajuns sa fie zilnice. Dansii au fost tot timpul foarte calmi si amabili, imi raspundeau la toate intrebarile si analizau cu minutiozitate ecografiile. Inca sunt uimita cat de linistiti au putut sa fie cu o graviduta care era aproape innebunita ca ce face bebelul din burta.

Am ajuns in saptamana 32 si mi s-a spus ca trebuie facuta cezariana. Dupa o noapte de nesomn a venit ziua cea mare. La 10:20 dimineata a inceput operatia, iar in 20 de minute baietelul meu de 1030 grame se nastea. Nici nu imi mai amintesc sa fi simtit ceva dupa. Tot ce ma interesa era bebelusul.

Au urmat inca 2 luni de sedere la “Pensiunea Polizu” cu investigatii si analize. Intre 2 rezultate treceam de la agonie la extaz. Fiind prematur, a avut retinopatie, hemoragie intracraniana, anemie, ventriculomegalie, care s-au rezolvat pe parcurs gratie personalului medical dedicat. Domnul doctor trecea periodic sa vada cum ma simt, cateodata chiar si in zilele sale libere.

Acum, cand am ajuns acasa cu ingerasul nostru, Filip Andrei, suntem recunoscatori atat acestor oameni extraordinar de bine pregatiti profesional, cat si lui Dumnezeu care a lucrat prin dansii.

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste