MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dragi mamici, viitoare mamici, sunt Monica si in urma cu 5 luni am dat nastere la prima mea fetita pe care am numit-o Andreea, eu avand varsta de 19 ani si nestiutoare de ingrijire a bebeilor. Totul a inceput in saptamana 34 de sarcina cand am fost la un control de rutina si am aflat ca sunt gravida (nu aveam burtica, simptome), domnul doctor Doran Dan a fost cel care mi-a supravegheat sarcina de atunci.

M-a chemat destul de des la control deoarece aveam sarcina pelviana si eram deja anuntata ca va fi cezariana, ceea ce ma cam speriase putin, dar domn doctor ma linistea de fiecare data cand mergeam la control zicand ca sunt tanara si trece mai usor totul.

In noaptea de Vineri spre Sambata (7-8 Aprilie) m-au luat durerile nasterii, erau rare, din 10 in 10 minute si noaptea deveneau tot mai dese si mai intense, am umblat prin camera toata noaptea.

La 7 cand a venit tata i-am spus sa ma duca la spital ca eu nasc, zis si facut, pe drum il tot sun pe doctor, el nimic, nici o veste, ajung la spital, urc la maternitate si ma intreaba o asistenta ce doresc, ii zic ca nasc si ma ia la misto ca eu nu am burta de nascut sa plec acasa si in momentul ala ma ia mai tare durerea.

Ma schimb in camasa de spital si ma duce in cabinet la doamna de garda, imi zice sa mergem la sala de travaliu ca nasc natural (ea nestiindu-mi situatia) ii zic ca eu nasc prin cezariana si il vreau pe Doran, il anunta sa vina repede ca aveam dilatatie 7 cm.

Se face ora 10, ajunge si doctorul, ma consulta, aveam 10 cm dilatatie, ma pregateste o asistenta de nastere si mergem la sala de operatie, ma pune pe masa, imi da anestezia o domnisoara foarte draguta care a stat la capul meu pe tot parcursul operatiei, ora 11:00 aud pentru prima data minunea mea mica cum plange, am plans si eu de fericire, am nascut o fetita de 3530 grame si 50 de cm, mi-am sarutat fetita dupa care nu am mai vazut-o pana la 8 seara :( asta m-a deranjat, la ora 12:45 ajung in salon, ma astepta mama (nu stia nimic de mine de la ora 7).

Dupa jumatate de ora vine doctorul Doran sa ma intrebe cum ma simt, a fost foarte des la mine sa ma vada, ma controla mereu, recomand viitoarelor mamici din zona sa mearga la el deoarece se ocupa cu fiecare in parte si nu dai bani grei pentru nastere, asistente dragute, locul curat. Asa a inceput viata mea alaturi de minunea mea mica:), bafta fetelor, si bucurii alaturi de puii vostri.

(Monica, Timis)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste