Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Gina, am nascut anul acesta pe 18 Februarie o fetita perfect sanatoasa de 3600 grame printr-o cezariana la urgenta cu domnul doctor Valcea Ionut de la Maternitatea Bucur, cu mentiunea "Ingustare de bazin...." desi pe tot parcursul sarcinii, atat eu cat si domnul doctor optam in primul rand pentru o nastere naturala.

Povestea noastra incepe dupa o prima vizita la un alt doctor de la un alt spital care m-a lasat cumva "rece". Prin medicul de familie am ajuns sa imi monitorizeze sarcina in primele doua trimestre de sarcina doamna doctor Arabela Marin de la Clinica Progresul, iar undeva aproape de 5 luni am ajuns, prin colaboarea dnoamnei doctor cu domnul doctor Valcea, sa imi monitorizeze sarcina la Maternitatea Bucur.

Toate analizele recomandate au fost efectuate si au iesit excelent. Toate ecografiile au fost normale. Aproape de 6 luni am mers impreuna cu sotul la domnul doctor Valcea la Maternitatea Bucur pentru o ecografie mai amanuntita, aici mi s-a confirmat vestea ca mult asteptatul nostru copil va fi fetita, desi in urma cu aproximativ 2 luni doamna doctor Arabela Marin imi spusese ca sunt sanse destul de mari sa avem un baietel, totusi a cazut varianta asta iar sotul era in culmea fericirii.

In ciuda faptului ca domnul doctor ne zisese ca sarcina decurge perfect iar probabilitatea sa fie fetita este de 90% , am decis totusi sa fac morfologia fetala 4D cu plata la o clinica privata. Aici mi s-a confirmat inca o data starea perfect normala a copilului si sexul acestuia (feminin, exact cum ne-a precizat si doctorul).

In alta ordine de idei, am doar cuvinte de lauda la adresa domnului doctor Valcea Ionut. Pot sa zic ca NU am scos nici un leu din buzunar pentru nimeni din Maternitate. Domnul doctor nici nu a vrut sa auda de asa ceva, moasa care a stat langa mine pe parcursul travaliului a fost foarte calda, simpatica si nu a vrut sa imi ia niciun ban. (Mentionez ca aveam termen pe 14 Februarie iar eu am nascut pe 18, am stat in travaliu de la 14 la 20:40, am ajuns la spital cu dilatatia oscilanta de 8 undeva la ora 18:30)

Nu am avut niciun fel de problema cu operatia, aproape daca se mai vede, m-am ridicat singura din pat a doua zi pe la ora 9:30, la aproape 12 ore de la nastere. Nu am avut nici un fel de sprijin iar lactatia a venit instantaneu inca din ziua in care am nascut.

Domnul doctor a fost in permanenta alaturi de mine, iar la plecarea din Maternitate a venit in salonul in care eram si mi-a oferit tot sprijinul dumnealui atat moral cat si fizic, daca cumva am vreo nelamurire, problema sau am nevoie pur si simplu de ceva anume sa nu ezit si sa il contactez iar el impreuna cu sotia (doamna doctor Arabela Marin) vor incerca sa ma sprijine pe cat se poate. Pot sa zic ca am ramas placut surprinsa si mai pastram si acum legatura. Nu am vazut vreun doctor sa fie atat de grijuliu cu pacientele sale precum a facut-o domnul doctor.

Ce pot sa zic in afara faptului ca RECOMAND CU CEA MAI MARE INCREDERE ATAT MATERNITATEA BUCUR CAT SI PE DOMNUL DOCTOR VALCEA IONUT!

(Gina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste