Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vreau sa va povestesc experientele mele, asa cum si eu mi-am dorit sa citesc altele. In 2013, Martie 30, am nascut natural un baietel de 3,400 kg la Maternitatea CF2 Bucuresti, cu doctor Olteiu Florina.

Travaliu a fost de 3 ore, pe bebe nici nu l-am simtit cand a iesit, dar si doctora m-a ajutat sa nu ma chinui mult. Pe atunci aveam doctor care mi-a urmarit sarcina, la privat, aveam si bani.

Conditiile de cazare la spital foarte bune, 2 persoane in salon, curatenie, pe bebe n-il dadea in salon, doar daca vroiai sa mananci de la ei, mureai de foame.

Asa ca ma asteptam ca si nasterea 2 sa fie la fel de usoara sau mai usoara. Am ramas din pacate si fara doctor si fara bani, depasisem termenul cu o saptamana, asa ca am fost la urgente la Elias, si am cerut sa fiu internata, in fiecare zi ma prelua medicul de garda.

Dupa 4 zile in care m-am chinuit sa nasc natural, epuizata psihic si fizic, o doamna doctor foarte draguta a binevoit sa ma consulte mai amanuntit, asa a observat ca nu mai aveam lichid deloc, colul nu se deschidea, contractii nu, si seara m-a bagat in cezariana la limita, copilul putea muri sufocat daca mai stateam mult.

Nu am avut bani sa platesc doctor sau anestezist, dar toti au avut grija de mine ca de un copilas, mi-au zambit mereu, mi-au facut multe analize, mi-a facut si transfuzie de sange, m-a chemat la control. Am avut parte de cei mai buni doctori.

Neonatologul la fel, s-a ocupat de copil foarte bine. Singura problema e "cazarea" patru mamici in salon, unde nu am vazut pe cineva sa dea cu o matura sau un mop, mizerie in salon, un singur WC la 30 persoane, si mai e unul pe hol, dar trebuie sa alergi sa stai la rand.

Asa ca pe 26.06.2017, am nascut prin cezariana la Elias un baietel 3,400 kg, recomand pentru doctori foarte buni. Cezariana e usoara, recuperarea mai grea, dar usor usor, iti revii.

Nu sunt dureri mari, doar cand te ridici simti ca iti taie rasuflarea, dupa ce scoate firele te misti mult mai bine.

(Ana-Maria, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!