MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua. ma numesc T. Cristina. In data de 15 februarie 2013, am dat nastere unei fetite superbe de aproximativ 4 kg, dupa o perioada de 40 de saptamani si 3 zile. Povestea travaliului meu a inceput pe data de 14 februarie, pe la amiaza, fiind deja pe la ora 13.00 internata in clinica.

Poate am fost norocoasa, sau nu, deoarece am simtit foarte putin durerile nasterii. De cand m-am internat nu am reusit sa ma dilat nici macar 2 cm, de aceea a doua zi pe data de 15 , la 2.00 noaptea doctorita a decis sa-mi faca cezariana si bine au facut.

In momentul in care m-au deschis , au descperit ca ovarele mele erau ft. marite, adica aproximativ 20 cm, motiv care l a determinat pe unul dintre medicii prezenti in sala de operatie sa ia decizia sa-mi extirpeze un ovar, ceea ce in final nu s-a intamplat, deoarece doctorita care m-a monitorizat timp de 9 luni, s-a opus.

Fiind transportata in sala de terapie intensiva si fiind internata 5 zile, pe parcursul acestora, ovarele mi s-au retras la forma initiala, si totul a revenit pe fagas putandu-ma in final sa ma bucur de bebelina mea Sarah Miruna.

Am nascut la Maternitatea Gynia cu doctor Rotar Daniela.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste