MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sarcina si nasterea prin cezariana din punctul meu de vedere sunt usoare pentru ca asa au fost in cazul meu. Am aflat ca sunt insarcinata la sfarsitul lunii Iunie 2016, mi-am facut o programare la Clinica Regina Maria la primul medic disponibil pentru confirmare - Bordas Radu, desi vroiam sa nasc cu alt medic care mergea si la Maternitatea Brasov.


Dupa prima vizita atat eu, cat si sotul, am fost foarte incantati de domnul doctor, ne-a dat numarul de telefon, ne-a explicat ce inseamna sarcina si ne-a raspuns la toate intrebarile desi nu eram pacienta lui.

Am hotarat sa merg in continuare cu domnul doctor si sa nasc in sistemul privat. Sarcina a fost foarte usoara si fara probleme pana in saptamana 37 cand baietelul meu a decis ca joaca la cordonul ombilical e distractiva....circulara de gradul 1.

Am discutat cu domnul doctor si a spus sa mai asteptam o saptamana sa vedem ce se intampla. In saptamana 38...surpriza...circulara de gradul 2, mi-a expus toate avantajele si dezavantajele nasterii naturale in acest caz si punand in balanta am ales cezariana.

Am nascut la 38 saptamani si 5 zile, un baietel de 3160 grame, 50 cm si cu o circulara de gradul 2 spre 3 pe care chiar sotul meu a desfacut-o. Operatia si recuperarea au fost usoare pentru mine.

Alaptarea a fost sustinuta din prima clipa, bebe venea pe ATI sa pape si apoi in rezerva era adus dimineata cand se trezea (la ora 5 in cazul meu) si seara il luau la 8-9 pentru fototerapie.

Medicul de garda si medicul meu au venit in fiecare zi la vizita. Personalul a fost foarte dragut si m-au ajutat la orice solicitare. Sunt constienta ca aceste lucruri s-au intamplat datorita faptului ca este sistem privat si costul nasterii nu e tocmai mic (4200 lei), dar si in sistemul de stat ar trebui sa se intample la fel fara sa dai "atentii" ca sa fie atente cu tine.

Pentru mine experienta sarcinii si a nasterii a fost minunata si recomand doctor Bordas Radu-implicat, atent, calm.

(Simona, Brasov)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste