MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe prima data pe 11 August 2013 cand s-a nascut primul meu baiat. Pe toata perioada sarcinii am fost monitorizata de domnul doctor Augustin de la Spitalul Bucur din Bucuresti.

Consult luna de luna, analize la fel, am nascut prin cezariana la recomandarea medicului deoarece bebe nu s-a intors si era sarcina pelviana, mi-a spus riscurile care sunt daca optez pentru nasterea normala.

In sala de nasteri am avut parte de personal exceptional, anestezistul a stat in permanenta la capul meu si imi spunea tot ce se intampla si ma incuraja ca va fi bine, bebe a venit pe lume la ora 19:45 cu 2 850 grame si 47 cm si a primit nota 8.

Asistentele au fost super ok ne ajutau sa ne ridicam, sa ne recuperam repede, sa ne vedem bebelusii, dupa 3 zile am plecat acasa iar acum este o minune de aproape 4 ani, vorbareata si energica.

Si pentru a doua sarcina am optat sa merg tot cu domnul doctor pentru ca dupa prima cezariana m-am recuperat repede si nu am avut probleme, a monitorizat si a doua sarcina, a fost tot nastere prin cezariana.

Pe data de 20 August 2016 a venit pe lume al doilea baiat, o minune mica blonda care a avut 3 300 grame si 47 cm cu nota 8, la fel ca si fratiorul sau mai mare. De data aceasta nu am avut norocul sa am parte de asistente la fel de ok, nu se uitau la noi, nu vroiau sa ne faca nici calmante, nimic pur si simplu.

Am plecat dupa 4 zile acasa, recuperarea a fost la fel de repede ca si la prima. Il recomand pe domnul doctor, o mana foarte buna, se cunoaste foarte putin - cele 2 operatii seamana mai mult cu o zgarietura.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste