travelplanner.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Vreau sa va impartasesc povestea mea despre cele 3 cezariene. Cand a venit pe lume prima mea fetita imi doream o nastere naturala, pentru ca au aparut complicatii si oasele bazinului s-au blocat am intrat in cezariana a fost totul bine, fetita mea era perfecta.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Sunt Nicoleta, mama unui baietel de 5 ani si a unei printese in varsta de 7 luni. Am nascut la maternitatea noua din Buzau prin operatie de cezariana. Totul a decurs destul de bine. Conditiile sunt de exceptie, nota 10.
Citește mai departe...
Am nascut prin cezariana, pe 11 iulie 2018, la spitalul Elias. DPN-ul era 9 iulie, dar bebe nu dadea niciun semn. Luni, pe 9 iulie m-am internat in spital, pentru control. Medicul era hotarat sa mai asteptam cel putin o saptamana, apoi sa decidem daca provoaca nasterea sau nu, in functie de evolutia sarcinii.
Citește mai departe...
Am nascut acolo, la maternitatea de stat din Ploiesti. In locul acela pe care unii il blameaza, pe care altii il indragesc. Si stiti ce? Nu indragesc cladirea, strada, pomii din curtea spitalului ori aglomeratia de la magazinul din incinta, ci indragesc medicul si asistentele care m-au ajutat sa aduc pe lume mica mea minune.
Citește mai departe...
Dragele mele, ma numesc Madalina si sunt din Tulcea. In urmatoarele randuri va voi relata nasterea puiului meu pe nume Lucas Andrei. Am ramas insarcinata in Portugalia, plecasem impreuna cu sotul la munca ca zilieri fara contract la niste cunostinte si dupa 3 saptamâni de munca intr-o tara straina, s-a intamplat sa raman insarcinata.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini