Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Voi incepe prin a felicita toate viitoarele mamici ce cauta sa se informeze si sa citeasca alte experiente. Pe mine una m-a ajutat foarte mult sa caut pareri si sa citesc experientele altor mamici.
Citește mai departe...
Sunt Teo, mai am o luna pana sa aduc pe lume a 2-a minune a noastra, insa vreau sa va impartasesc cum s-a nascut primul puiut, in 30.09.2019. Desi stiam dinainte de nastere cu o luna ca voi naste prin cezariana, a venit ziua programata (inainte cu 1 zi inaintea nasterii propriu zise), cand m-am prezentat la Maternitatea din Brasov.
Citește mai departe...
Numele meu este Andreea si am 25 ani. Doresc sa va prezint nasterea prin cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, in perioada pandemiei la acel moment, pe 16.12.2020. Inainte cu o zi de a ma interna, mi s-a efectuat testul Covid, rezultatul fiind negativ.

A doua zi dimineata, la ora 6:00, am ajuns la spital apoi a urmat controlul ginecologic, schimbul de haine pentru internare si apoi traseul spre sala de nastere.
Citește mai departe...
Numele meu este Andreea. Am dat nastere celui de-al doilea copil pe 12.04.2021.

Dupa mai bine de patru ani de la prima nastere, am ramas din nou insarcinata cu cel de-al doilea bebe. Am sperat pana in ultimul moment ca va fi o fetita, dar nu a fost sa fie si este tot baiat.
Citește mai departe...
Numele meu este Nicoleta, am 22 de ani, sunt din Bucuresti si as dori sa va povestesc nasterea puiului meu la spital de stat mai exact Spitalul Filantropia din Bucuresti!

Totul a inceput cand am aflat ca sunt insarcinata. Am fost fericita maxim ca voi aduce pe lume un pui de om, de la inceputul sarcinii si pana in prezent am fost monitorizata de domnul doctor Safta Veaceslav, un doctor de milioane, il recomand cu toata inima.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!