Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Marilena si pe 20.10.2020 am adus pe lume cel mai frumos baietel, Matei - dar de la Dumnezeu! Am nascut prin cezariana, la Spitalul Lotus din Ploiesti, la ora 16.31, cu doamna doctor Boiangiu Andreea. Dansa mi-a urmarit de la inceput sarcina si o recomand cu caldura. Gingasa, atenta si foarte devotata pacientelor.
Citește mai departe...
Am nascut in 16 iunie, la SCJU Sibiu, o fetita de 2960 grame, dupa o lunga si grea asteptare. Am pierdut o sarcina, un baietel la 37 saptamani si 6 zile, in iunie 2018, in urma dezlipiri placentei, deci fetita a fost un copil mult dorit si asteptat.
Citește mai departe...
Ma numesc Maria si vreau sa va impartasesc si eu experienta mea vizavi de nastere. Am nascut anul trecut in Aprilie la spital de stat. Povestea mea incepe astfel: aveam 38 de saptamani de sarcina, o sarcina normala monitorizata de o doctorita la un cabinet privat. Dorinta mea de la inceputul sarcinii a fost sa nasc natural, i-am comunicat asta doctoritei care a precizat ca nu am niciun fel de problema, deci pot naste natural.
Citește mai departe...
Am nascut pe data de 06.06.2020 un baietel de 3.680 grame si 53 cm la Maternitatea Cantacuzino din Bucuresti. Am nascut cu doamna doctor Dide Nastase Ruxandra, o doctorita minunanta care mi-a supravegheta sarcina din saptamana 30, deoarece prima doctorita pe care o avusesem, intrase in concediu fara plata (cred eu din cauza virsului ce se instalase).
Citește mai departe...
Ma numesc Nicoleta, am 32 de ani si am nascut la Spitalul Giulesti in plina pandemie. Am avut o sarcina normala insa si cu ceva emotii din cauza unor contractii care au aparut inca din a doua luna si au tinut pana la sfarsit. In ciuda acestora, bebe a ramas cumintel acolo si suntem recunoscatori lui Dumnezeu ca a venit cu bine in aceasta lume.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!