camerabebelusului.ro
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Imi amintesc cu greu de acea perioada,insa niciodata nu o sa pot uita, dar nici nu as vrea. Pe data de 19.05.2017, am fost chemata la spital pentru a imi face operatia, insa ajunsa acolo, doamna doctor s-a razgandit si am fost trimisa acasa, desi eu nu eram in stare sa ma tot plimb de colo colo. In fine, a trecut si asta, pe 27 am fost din nou chemata, la fel, in zadar, insa de aceasta data m-a oprit in spital.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Imi tin minunea la san si inca nu imi vine sa cred ca este adevarat tot ce mi s-a intamplat. In incercarea de a face un bebe, ne-am dus de la bun inceput sa facem toate investigatiile necesare, iar Dumnezeu a aranjat ca prima vizita la cabinetul de infertilitate sa fie la doamna doctor Andreea Enache, nu stiam prea multe despre ea, m-am bazat doar pe intuitie si nu am dar gres.
Citește mai departe...
Povestea noastra de nastere incepe in data de 19.12.2018. La ora 10 seara mi s-a rupt apa, medicul meu Muresan Traian nu era de garda iar ingerasul meu Arianna Florentina venea pe lume.
Citește mai departe...
Am sa va scriu cu drag pentru ca alte viitoare mame sa fie pregatite. Ma numesc Maria si acum am 51 de ani. Cu drag imi amintesc cand am nascut primul meu copil in anul 2006 (asa a fost sa fie) si al doilea copil in 2009. 
Citește mai departe...
Ma numesc Liliana si am nascut in urma cu 7 ani un baiat perfect sanatos pe nume Stefan. Am fost nevoita sa nasc prin cezariana deoarece trecuse perioada si asa a hotarat domnul doctor Mandoiu Dumitru de la Spitalul Judetean din Alexandria.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini