MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Galina. Am doi copilasi. Prima sarcina a decurs foarte bine dar neavand experienta ma agitam la toate sfaturile pe care mi le spuneau cei din jur. A doua sarcina a fost o perioada foarte frumoasa. Am inceput sa vorbesc cu bebelusul din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata. Ii simteam fiecare miscare si ma mangaiam pe burta ca sa simta ca sunt alaturi.

Se agita foarte mult cand o tineam in brate pe fetita mai mare. Ii simteam loviturile cu piciorusele in stomac. Dar cred ca o facea nu din gelozie ci din iubirea care se vede in ochisorii lui si acum cand o vede pe sora sa langa el. In luna a saptea de sarcina am zburat cu avionul din Turcia in Romania.

A fost o calatorie usoara si am continuat sa ma misc pana in seara cand am nascut. As dori ca toate viitoarele mamici sa aiba o sarcina si o nastere la fel de frumoase si usoare ca ale mele.

(Galina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!