Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Daniela, am 25 de ani si o burtica de 30 saptamani. Mi-am dorit un copilas de foarte mult timp, din pacate anul trecut am pierdut o sarcina undeva la 6 saptamani...

Acum pare ca totul e bine, crestem si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem curand.

Sarcina a venit exact dupa ce am avut cununia religioasa cu sotul meu, a venit ca o binecuvantare, asa am acceptat-o eu. Din totdeauna mi-am dorit o fetita dar se pare ca nu tot timpul primim ce ne dorim...asa ca vom avea un naietel - David.

Ma gandesc ca acum important e sa vina sanatos la fel sa fiu si eu, cu o nastere usoara. Incepe usor, usor sa se instaleze frica de nastere in capusorul meu dar sper sa fie bine si usor.

Viata noastra se va schimba complet, stiu sigur si suntem nerabdatori sa il avem, sa il vedem, sa il simt etc

Sper sa va pot povesti si cum a decurs nasterea. Doamne ajuta!!

(Daniela)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!