MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Nicoleta, am 36 de ani. Imi doresc copil de 16 ani, 16 ani in care nu am ramas insarcinata nici macar o data. Anul trecut, dupa ce pentru prima data in viata mea am tinut intreg postul Craciunului, atat eu cat si sotul meu, am ramas pentru prima data insarcinata, dar am pierdut sarcina.

Apoi in luna urmatoare s-a intamplat din nou si iar am pierdut, urmand in urmatoarea luna sa raman din nou insarcinata si sa pierd pentru a treia oara, 3 luni la rand.

Ne pierdusem orice speranta, dar n-am incetat sa ne rugam lui Dumnezeu. In Septembrie 2017 am ramas din nou insarcinata, prima reactie, atat a mea cat si a sotului, a fost sa plangem, nu stiam daca sa ne bucuram sau nu, dupa cele trei sarcini pierdute, ne era si teama.

Mereu mi-am dorit fetita, acum stau si ma gandesc ca de aceea n-a fost sa fie pana acum, trebuia sa ma pregatesc sa fiu mama de baietel, pentru ca in Iunie, anul acesta, ne pregatim de marea intalnire cu bebe Filip.

Sarcina n-a fost una tocmai usoara, avand o varsta, insa a fost foarte frumoasa, plina de temeri. Cel mai frumos moment a fost cand i-am auzit prima bataie a inimii, urmata apoi de prima miscare, care am simtit-o exact de ziua numelui meu.

Fiecare ecografie era o intreaga emotie. Acum 9 ani, in luna Iunie mi-am pierdut mama, tanara, 46 de ani, iar anul acesta, tot in luna Iunie vine pe lume fiul meu. Vreau sa cred ca acolo unde e, fiinta care mi-a dat viata, mama, a avut un cuvant de zis la toate astea. Sunt cea mai fericita din lume. Vis implinit dupa 16 ani!

Voua va multumesc din suflet ca mi-ati dat ocazia sa imi spun povestea, poate aduc speranta in sufletul celor care pana acum nu au reusit inca. Dumnezeu stie ce face. Minunile se intampla celor care cred in ele. Totul se intampla atunci cand trebuie, nu cand vrem.

(Nicoleta, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!