MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Cristina si am nascut acum noua luni o minune de fetita. Sarcina a fost perioada cea mai frumoasa din viata mea.

Simteam ca pot muta muntii din loc si as fi facut orice sa stiu ca micuta va veni cu bine pe lume. Este un copil extrem de dorit iar liniutele acelea roz ce prevesteau implinirea unui vis au adus implinire si bucurie familiei.

Sora mai mare, fratele tatei si bineinteles eu, cu totii am trait cu emotie prima bataie de inima auzita, prima intalnire la ecograf si prima imbratisare.

Va multumim ca ne dati ocazia prin intermediul paginii dumneavoastra sa impartasim cu alte mamici sau viitoare mamici experienta noastra!

(Cristina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!