Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Cel mai frumos moment din viata mea a fost cand am ramas insarcinata, simteam ca plutesc precum un fulg, eram cea mai frumoasa. E un moment unic, care te schimba in bine, inima iti zburda parca de fericire. La fiecare lovitura a bebelusului, te topesti de bucurie!

Un botz de aur in pantec, pe care il iubesc nespus! Faptul ca sunt mama ma face sa fiu unica.

In acel moment, pe care orice mama il asteapta, atunci cand am vazut prima data doua liniute si ca este testul pozitiv, am plans de bucurie. Aveam o fericire de nedescris, la fel si sotul meu. Zicea: "Asta e baiatul lui tata!" Si zic: "E fetita poate." Dar a fost baietel.

La primul ecograf pe care l-am facut amandoi ne minunam de omuletul nostru. Doctorul a fost un om "jos, palaria!". Ne-a dat medicamentatia si azi e un baietandru mare, neastamparat cateodata, dar daca te uiti la fel seamana leit cu taica-sau: blond, ochi albastri. echipa de medici m-a ajutat sa am un copil minunat.

Binecuvantarea de a fi mama e cel mai bun lucru infaptuit pe Pamant. Imi iubesc familia zi de zi mai mult! In prezent ma gandesc ce burtica aveam si ce greturi aveam...Rad si zic "ce vremuri!" si ce mare e acum cavalerul meu mofturos.

Din primele zile de nastere doctorii spuneau ca are o personalitate...ca e foarte destept, de imi crestea inima de bucurie!

Aceste clipe sunt momente unice din viata multor mamici!

(Anca, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!