MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt insarcinata in luna a 7-a, prima sarcina. Momentul in care am aflat ca se formeaza o noua viata in pantecul meu a fost un mix de emotii. Eu iubesc tare mult copiii, insa nu ma vedeam niciodata in postura aceasta, intrucat ma consider imatura in unele aspecte si stangace.

De altfel, ma temeam de reactia celor apropiati. Din fericire, ei au constituit si constituie un sprijin enorm si ma fac sa realizez ca ceea ce experimentez trebuie privit ca fiind ceva divin, o binecuvantare, nicidecum o povara.

Intuitia imi dicta ca voi avea un baietel, insa in jurul lunii a patra, am aflat ca va fi fetita si ca data probabila a nasterii va fi intre 17-20 Mai, asta insemnand ca va fi tot in zodia Taur, precum sunt eu si tatal micutei, in cazul in care nu va intarzia nasterea.

Bineinteles, nu este un lucru atat de semnificativ, important e sa o pot aduce cu bine pe lume, sa fie sanatoasa si sa o putem proteja si iubi cum putem mai bine!

In privinta starilor din sarcina, pot spune ca am trecut si prin momente dificile, insa normale. Acum, aflandu-ma in trimestrul 3, experimentez des carcei si mi-e tot mai dificil sa gasesc o pozitie buna de somn, insa ma adaptez!

Le urez sarcina usoara mamicilor, forta fizica si mentala! Toate clipele dificile pot fi infruntate cu brio avand o atitudine potrivita si stiind ca oferiti viata unei minuni!

(Alessandra, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!