MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Cu toti stim ca marea majoritatea a copiilor sunt fani apa. Le place sa se balaceasca, sa stropeasca si se simt extrem de bine in cada cand fac baita sau la strand in piscina pentru copii. Situatia se schimba usor cand vine vorba de apa adanca, unde cei mici simt ca nu mai pot detine controlul deoarce nu stiu inca sa inoate. Colacii de inot sau aripioarele gonflabile, par a fi solutia cea mai la indemana si cu siguranta cea mai cunoscuta de catre toti parintii.

Putin sunt insa parintii care iau in calcul ca atunci cand copilul se afla in apa, acesta ar putea invata sa inoate relativ repede daca ar avea accesoriul potrivit. Un astfel de accesoriu este vesta de inot cu flotabilitate ajustabila The Original de la Konfidence, care datorita caracteristicilor sale, ofera copilului pozitia optima pentru deprinderea miscarilor de inot.


Desi posibil sa nu va fi dat seama, pozitia copilului in colac, cu aripioare sau chiar cu o vesta gonflabila, nu este deloc adecvata invatarii inotului, datorita faptului ca trunchiul copilului este ridicat prea mult peste nivelul apei. Aceasta pozitie nu ajuta deloc copilul sa inoate, ba chiar poate fi chiar incomoda pentru cel mic.

Pozitia copilului fata de nivelul apei, stabilitatea si flotabilitatea ajustabila, sunt caracteristicile ce au stat la baza crearii vestei Konfidence si atentia la aceste detalii importante au facut din acest accesoriu de inot un real succes la nivel mondial.

Acest produs inovator a fost creat in anul 1998 de catre o mamica ca raspuns la nevoia copiilor ei de a avea libertatea de miscare necesara deprinderii inotului, avand in acelasi timp siguranta ca nu se scufunda. De atunci, si pana acum, vesta de inot Konfidence a fost imbunatatita continuu si este acum prezenta in peste 25 de tari la nivel mondial.

Pe parcursul acestor ani, vesta The Original Konfidence a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate accesorii pentru inot si sa obtina numeroase premii internationale pentru inovatie si siguranta ce ii confirma totodata utilitatea si calitatea.

Una dintre caracteristicile principale ale vestei de inot este reprezentata de posibilitatea ajustarii flotabiliatii acesteia, prin inlaturarea treptata a dispozitivelor flotante din jurul toracelui.

Aceasta inlaturarea se face fie pentru a obtine o pozitie adecvata pentru inot in functie de greutatea copilului, fie pentru a-l stimula pe acesta sa-si perfectioneze inotul.Vesta de inot Konfidence a fost creata cu atentie la detalii si anume neopren elastic de 3 mm menit sa oferea comfort termic, mobilitate si fermoar xxl cu protectie pe interior pentru a nu agata costumul de inot. Toate materialele folosite sunt de calitate premium si au fost testate de catre institutii independente ce au certificat calitatea acestora.

Vesta The Original de la Konfidence a fost creata pentru a facilita copiilor invatarea inotului prin sistemul sau invator de ajustare a flotabilitatii ce permite acestora sa aibe pozitia optima in apa si sa deprinda mult mai repede si mai corect miscarile de inot.

Asadar, fie ca mergeti la strand, in concediu la mare sau doar la piscina din cartier, vesta de inot Konfidence este un accesoriu in care merita sa investiti nu doar datorita caracteristicilor sale unice, ci si datorita pretului accesibil si al duratei de folosinta mare. Vesta Konfidence este disponibila in mai multe variantete de design pentru baietel sau fetita cat si pe trei marimi de la 1,5 si pana la 7 ani.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste