MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pana la 20% dintre copii prezinta piele atopica, fragilitate ce necesita o atentie deosebita in ingrijirea zilnica a pielii delicate si sensibile a celor mici. 

EXOMEGA si-a asumat misiunea de a imbunatati vietile bebelusilor, copiilor, dar si a mamicilor, astfel incat momentele dificile pentru micutii cu pielea atopica, precum baita sau emolierea sa devina un prilej de bucurie. Asadar, EXOMEGA ofera solutia completa pentru pielea atopica si foarte uscata, cu produse eficiente si destinate celor doua etape ale ingrijirii: 

Pentru igiena

* Gel spumant emolient 2 in 1 200/500 ml: o baza de curatare foarte delicata, potrivita atat pentru  par, cat si pentru corp

* Ulei de dus emolient 200/500 ml: textura hranitoare

* Gel spumant emolient 500 ml: fara parfum, textura spumanta


Pentru emoliere

* Lapte emolient 200/400 ml: textura lejera, potrivita pentru uscaciunea usoara

Crema emolienta 200/400 ml: textura onctuoasa, ideala in ingrijirea pielii cu uscaciune moderata

Balsam emolient 200/400 ml: textura bogata, recomandata pentru uscaciunea intensa

Fiind gama expert in ingrijirea pielii atopice timp de 20 de ani, EXOMEGA pastreaza si reface integritatea pielii cu o fragilitate extrema datorita ingredientelor active recunoscute si dovedite. Pentru a garanta performanta constanta a produselor sale de ingrijire,  EXOMEGA se angajeaza sa: 

INOVEZE printr-o munca de cercetare constanta, reusind sa breveteze un ingredient activ unic si exclusiv - Ovazul Rhealba, ce are proprietati farmacologice exceptionale - efect antiiritant si reconfortant

ASIGURE eficacitate, calitate si siguranta maxima, cu formule care minimizeaza riscurile de alergie.

UTILIZEZE tehnologia DEFI, pentru a oferi produse de ingrijire complet sterile si fara conservanti. Cosmetica sterila este folosita in gama de emoliere, pentru gramajul de 200 ml. 

Deoarece pielea atopica este cea mai fragila piele, formula EXOMEGA a fost aleasa si validata pentru a aduce cel mai inalt grad de delicatete si cea mai ridicata toleranta. 

Produsele EXOMEGA se pot gasi in farmacii.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste