Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Studiile arata ca o dieta corespunzatoare ajuta la obtinerea unui coeficient mai inalt de inteligenta in cazul copiilor. Astfel, ceea ce copilul mananca nu ese important numai pentru sanatatea fizica ci si pentru dezvoltarea intelectuala.

Iata cele trei categorii de alimente care ajuta copilul sa fie mai inteligent:

* Grasimile bune. Se obtin din: avocado, peste, seminte de in, nuci, fistic, migdale.

* Fructe si legume proaspete. Atentie insa la provenienta. Fructele si legumele devin nocive atunci cand sunt stropite cu pesticide periculoase pentru sanatate. Includeti in meniul copilului legume si fructe intr-o varietate de culori, dar mai ales din cele verzi, care sunt alcaline si contribuie la echilibrarea PH-ului in corp.

* Cereale integrale, cele care se gasesc in varianta fulgi la magazinele naturiste: orz, ovaz, secara si altele. Sunt 100% naturale, nu contin zahar si sunt foarte sanatoase. Mineralele si vitaminele pe care le contin ajuta copilul sa fie sanatos si inteligent, contribuind major la dezvoltarea si cresterea sa intr-un mod cat mai echilibrat.


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste