Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

-10 idei pentru un bebe cu somn linistit de la Consultantii de noapte buna -

1. Patutul – noua ne plac variantele transformabile- Se stie ca bebelusii, ca si noi oamenii mari, sunt reticenti la schimbare: alegeti unul care sa poata fi utilizat de la 0 luni pana la ...scoala. Astfel limitati schimbarile care pot tulbura somnul micului cuceritor.

patutpatut lemn

2. Salteaua – piesa de rezistenta, pentru ca bebelusii petrec foarte mult timp in pat si atunci, este important sa le oferim confortul optim, deci nu faceti niciun rabat in alegerea saltelei.

bebemix

3. Masuta de infasat – da, asa este nu doarme nimeni in ea, dar nu-i asa ca este foarte placut sa ai totul la indemana, un servetel umed, un scutec, un loc chiar langa patut unde sa poti rezolva micile incidente nocturne?

4. Protectie laterala – trebuie sa fie pe tot conturul patului, nu este doar un element de design, ci este un element vital pentru un somn ...ca de bebelus. Fiecare copil are un sistem elaborat de cuibarire, sistem care implica miscarea funduletului, rasuciri, ridicari si se termina invariabil intr-un colt al patutului si aici gaseste o protectie moale si fina, sau doua bare de lemn, sau, si mai rau, plasticul unui patut de voiaj.... Tu ce alegi pentru printul tau?

protectie 3protectie 4protectie 5protectie1protectie2protectioe 6

5. Paturica – noi Consultantii, preferam paturica tricotata din bumbac, pentru ce este respirabila, se muleaza perfect pe bebelusi si este foarte practica pentru somnul in orice conditii: in scaunul de masina, in carut, sau in bratele mamei.

paturica 1paturica 2paturica 3

6. Cearsaful – dar cu elastic, pentru ca se fixeaza foarte bine pe saltea si previne astfel formarea cutelor care ar putea deranja bebelusul.

7. Protectia impermeabila pentru saltea – mai ales pentru somnul linistit al parintilor. Stiti salteaua de care va vorbeam la punctul 2? Ei bine ...aceea nu va fi ieftina, asa ca va recomandam sa o protejati, astfel incat sa o folositi cat mai mult.

8. Saculet pentru somn – il tine pe bebe tot timpul invelit, chiar daca se rasuceste, saculetul il insoteste.

9. Un mediu placut, o temeratura si o umiditate optima in camera.

10. Un sarut de la mami si obligatoriu de la tati.

Si nu uitati, un bebe cu somn linisti inseamna un camin fericit!!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!