Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Incepand de Joi 16 Mai, ora 10:00, BABY EXPO da startul la distractie! Pentru copii am pregatit un program interesant de jocuri, activitati distractive, educative si relaxante.

- Atelier de pictura figurine din ipsos
Este o modalitate prin care artistii incepatori isi vor exersa creativitatea artistica si imaginatia. Animalele, florile si obiectele decorative vor prinde viata sub pensula manuita cu rabdare de copii. Figurinele din ipsos vor deveni prilej de mandrie pentru micii artisti.

- Atelier de realizat Dream Catchere pentru copii creativi
Ce este un dreamcatcher ? Acesta este un obiect decorativ menit sa trimita visele bune, limpezi, clare catre cel care doarme si sa le incurce pe cele rele in urzeala ca o panza de paianjen, facandu-le sa dispara odata cu primele raze de soare ale diminetii. Copiii care iubesc arta si vor sa-si creeze propriul dream catcher sunt asteptati cu mare drag la BABY EXPO.

- Atelierul de joaca “Do a Dot”
Copilul tau este un mic artist in devenire, foarte energic si cu o imaginatie bogata? Il invitam sa testeze plansele pe care poti colora la nesfarsit care il vor ghida catre invatarea literelor, culorilor, animalelor.

- Locul de Joaca Wonderland
Orice pitic cu varsta intre 1 si 10 ani va gasi la noi distractia potrivita. Avem jocuri de creatie si indemanare, puzzle-uri, masute lego, castel gonflabil, desene de colorat, baloane si multe jucarii pe care te invitam sa le descoperi impreuna cu cel mic.

- Intalnirea cu Mascotele Mickey si Minnie Mouse
Ne vor vizita echipa de Clowni, Printi, Printese, Pirati si Super-eroi. Echipati-va cu chef de joaca si nu ratati intalnirea cu personajele favorite.

- Ne jucam si coloram cu Carioca
Un adevarat artist, Fie si un bebe mic, Trebuie sa coloreze fara sa pateze. Carioca ii ofera, Culori sigure, speciale, usor de spalat cu apa, De pe orice suprafata.

- Inghetata de la Fix cu Thermomix
Pe toata durata expozitiei, la 11:00 si 15:00 FIX, facem cinste cu o Inghetata naturala din fructe.

- Hai cu mic cu mare sa MODELAM BALOANE
Zilnic, intre orele 11:00-13:00, copii si parintii invata cum sa faca cele mai dragute animalute, din baloane cilindrice si multa imaginatie.

- Joaca in Familie cu Boribon
Curiosii mici si mari sunt invitati sa faca cunostinta cu jocurile si jucariile faine.

Pentru a descoperi toate noutatile pe care le-am pregatit, invitam parintii si copii la BABY EXPO, de Joi 16 Mai, pana Duminica 19 Mai, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din
Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 15 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO!

Detalii pe www.babyexpo.roNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste