Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Proiectul prin care Primaria va da un stimulent financiar de 2500 lei pentru fiecare nou-nascut a fost astazi aprobat. Primaria Capitalei va oferi stimulentul financiar familiilor care indeplinesc urmatoarele conditii:

* Unul dintre parinti sa aiba domiciliul pe raza Municipiului Bucuresti;

* Copilul sa se nasca intr-o maternitate din Bucuresti;

Suma de 2500 lei va fi acordata parintilor in baza unui dosar care va contine: Cartea de Identitate al unuia dintre parinti (original si copie), Certificatul de nastere al copilului (original si copie), Bilet iesire din Maternitate sau Certificat medical constatator al nasterii, Cerere tip disponibila la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din cadrul Primariei Capitalei.

Termenul pentru depunerea dosarului este de 1 luna de la nasterea copilului. Dosarul se poate depune la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala Bucuresti (Primaria Capitalei).

UPDATE: Incepand de astazi 3 Iulie se pot depune cererile. Primaria a anuntat ca si persoanele cu viza de flotant care locuiesc in Bucuresti pot beneficia de acest stimulent financiar.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din