MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Femeile gravide sau care alapteaza au un metabolism crescut, datorita necesitatilor organismului propriu, cat si al fatului in dezvoltare.

Vitaminele prenatale acopera eventualele lipsuri aparute in timpul sarcinii, scazand riscul de nastere a unui copil cu anumite deficite sau malformatii.

Ce trebuie sa contina vitaminele prenatale?

In Romania este in general acceptata ideea ca acidul folic trebuie suplimentat la femeile gravide, doar ca, pentru a-si exercita functia vitaminica in organism, acidul folic este supus unor etape succesive si complexe de biotransformare in folati.

Quatrefolic® – a 4-a Generatie de folat

Vazand rolul crucial al acidului folic, trebuie sa fim constienti ca 50% dintre femei nu pot converti si deci nici folosi acidul folic. Solutia optima este suplimentarea direct cu forma activa a folatului: Quatrefolic®, cea mai noua descoperire medicala.

4

Fierul lipozomal

Fierul ajuta la dezvoltarea si cresterea fatului si ulterior a copilului. Mai mult, administrarea de fier in sarcina previne anemia, o conditie in care globulele rosii nu se dezvolta cum ar trebui.

Administrarea unor forme uzuale de fier poate cauza contipatie, lucru ce poate fi prevenit prin administrarea unei forme speciale de fier, fierul lipozomal. Acest tip de fier este inglobat printr-o tehnologie inovativa intr-o capsula lipozomala si nu permite fierului sa irite tractul gastro-intestinal, prevenind astfel posibilele efecte adverse.

acizi grasi omega 3

Acizii grasi Omega-3

Acidul Docosahexaenoic (DHA) este un tip de acid gras Omega-3 cu rol esential in dezvoltarea creierului si vazului copilului.

femosun gravide

Femosun este un concept unic de vitamine si minerale destinat femeilor insarcinate, femeilor inainte de conceptie si nu in ultimul rand, femeilor care alapteaza.

Femosun contine cea mai noua forma de acid folic – Quatrefolic® – a 4-a generatie de folat, cu absorbtie si eficienta crescute, fier lipozomal in locul formelor obitnuite de fier – fara gust metalic, fara tulburari gastrointestinale si DHA cu puritate crescuta.

Femosun contine vitamine si minerale recomandate in sarcina, in doze echilibrate: Vitamina C si E, Iod si Seleniu si complexul de vitamine B (1,2,3,5,6,9,12).

Femosun se administreaza doar o data pe zi, nu are efecte adverse, nu da pofta de mancare si nu ingrasa.

Pentru mai multe detalii despre accesati Femosun.

Sun Wave Pharma este compania farmaceutica No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza o gama larga de produse naturale.

Prin brandurile noastre naturale crestem calitatea vietii pacientilor si sustinem mentinerea unei vieti sanatoase indiferent de varsta.

Afla mai multe despre brandurile Sun Wave Pharma pe www.sunwavepharma.com 

swpNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din