Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Momentul nasterii poate sa surprinda viitorii parinti in situatii inedite. Nasterea in masina a facut de multe ori subiect de gluma. In realitate insa foarte multe mamici s-au confruntat cu aceasta situatie.

De obicei nasterea in masina are loc usor si rapid. Explicatia consta si in faptul ca in anumite cazuri plimbarea cu masina poate stimula nasterea.

Pentru a calatori in siguranta cu masina in timpul sarcinii, mai ales in ultimultrimestru se recomanda pozitionarea scaunului masinii pe care sta gravida la o distanta cat mai mare de bord.

Centura de siguranta nu trebuie niciodata plasata pe abdomen ci sub abdomen. In cazul in care se declanseaza nasterea centura se scoate.

In toate situatiile soferul trebuie sa conduca foarte prudent, cu atentie, la o viteza adaptata conditiilor de mers, regulilor de circulatie si carosabilului.

In cazul situatiilor de urgenta, se recomanda stabilirea imediata a legaturii telefonice cu specialistii.


Mai jos va prezentam un filmulet realizat de un tatic. Aflati in drum spre maternitate, si-au intampinat bebelusul chiar in masina.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din