MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Surpriza de proportii la debutul emisiunii Romanii au talent Editia 2017 din 17 Februarie, difuzata pe canalul Pro TV.


Juratii Florin Calinescu, Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu au urmarit cu emotie numarul artistic inedit oferit de un grup de mamici cu bebelusi purtati in wrap.

Dansul a iesit impecabil mai ales ca bebelusii s-au simtit la fel de bine ca mamicile, juriul si publicul. Nici un bebelus nu a plans, ba chiar unii au si dormit :) Juriul a apreciat momentul iar mamicile si bebelusii s-au calificat in etapa urmatoare.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din