MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Primavara aduce un suflu nou in aria evenimentelor pentru mamici si copii. Prima editie din 2017 Baby Boom Show vine la Romexpo, in Pavilionul Central, cu peste 100 de companii expozante, peste 300 de brand-uri reprezentate, cele mai multe cursuri si sedinte foto gratuite pentru intreaga familie.

Concept nou – prelungim 8 Martie cu 4 zile

Pentru aceasta editie, organizatorii vin cu un concept nou – Prelungim 8 Martie cu 4 zile! – ceea ce inseamna inca 4 zile de rasfat pentru mamici si pentru pitici, inca 4 zile de veselie, promotii si oferte in exclusivitate.

Astfel, cadoul organizatorilor pentru mamici il reprezinta Studioul Foto Baby Boom realizat in colaborare cu Kinder Studio. Zilnic, doritorii beneficiaza de fotografii profesionale gratuite pe care le pot descarca dintr-un album dedicat.

In plus, pentru copii vor fi amenajate doua spatii de joaca de peste 100 mp, alaturi de ateliere creative, spectacole de balet si prezentari de moda.

Recunoscut ca un eveniment ce beneficiaza de discount-uri exclusive, la Baby Boom Show expozantii promit reduceri exclusive la peste 250 de produse, reduceri ce ajung si pana la 55%.

Peste 150 de brand-uri in exclusivitate

Brand-uri de notorietate reconfirma increderea si vor fi prezente in aceasta primavara doar la Baby Boom Show. Dintre acestea amintim: Carrefour, Metropolitan Hospital, Medlife, Biogenis, Stokke, DHS, Farmaciile Medimfarm, Mustella, Taticool Shop si multe altele.

Pentru lista completa, accesati: Baby Boom Show.

Evenimentul cu cea mai bogata resursa informationala

Si la aceasta editie, Baby Boom Show continua organizarea celor mai bune cursuri pentru actuali si viitori parinti. Scoala Viitoarelor Mamici, Cursul de Diversificare, intalnirile cu Doctor MIT, Cursul de Babywearing, Cursul de Design interior pentru Camera Copilului sau Cursul despre Somnul Bebelusului vor aduna peste 1.000 de persoane timp de patru zile in Sala Cupola din Pavilionul Central, ROMEXPO.

Cele mai multe maternitati si banci de celule stem

Baby Boom Show a reunit la prima editie din acest an cele mai bune si renumite clinici si banci de celule stem. Viitorii parinti sunt asteptati la standuri de catre specialisti, iar companiile vor avea oferte speciale doar pe durata targului. Babystem, Biogenis, Cordblood center, Futurehealth Biobank Romania, Lifeline Romania, Metropolitan Hospital, Medlife, Regina Maria (maternitatea si banca de celule stem), Sanador, Stemcells Bank, Stemlife si Stemsure si-au anuntat pana acum prezenta.

Baby Boom Show, pe scurt:

9 – 12 Martie 2017, Pavilionul Central, Romexpo

Program de vizitare:
* 9 - 11 Martie 2017, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
* 12 Martie 2017, intre orele 10:00 – 18:00
ACCES AUTO:
* POARTA B (B-dul Expozitiei)

TARIF INTRARE:
Acces GRATUIT pentru 9 si 10 Martie 2017 pe baza de invitatie online.

* Tarif bilet intrare pentru zilele 11 si 12 Martie 2017: 10 Ron

www.babyboomshow.ro


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din