MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
CAMPANIA S-A INCHEIAT, TE INVITAM SA VEZI CAMPANIA ACTIVA AICI!

De ce sa povestesti si altor femei experienta ta:

* pentru ca mai tii minte prin cate emotii ai trecut in perioada sarcinii, cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet, de aceea realizezi cate viitoare mamici vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere;

* pentru ca doresti sa lauzi si sa recomanzi (sau poate nu) un anumit medic sau o anumita maternitate;

Iti multumim pentru timpul pretios acordat acestei comunitati de mamici si gravide, din acest motiv iti vom trimite garantat un premiu simbolic oferit de Editura IntegralSunt disponibile inca 30 de premii care vor fi expediate imediat dupa publicarea povestii urmatoarelor 30 mamici care ne trimit povestea nasterii. Fiecare premiu este diferit. Fiecare premiu consta in 2 carti pentru copii.
banner logo eintegral


Cum participi:

Te rugam sa participi la aceasta campanie numai daca povestea ta nu a fost deja publicata pe site-ul nostru.

Pentru ca povestea sa fie publicata trebuie sa mentionezi numele maternitatii, numele medicului si daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana. Povestea trebuie sa contina minim 300 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ai fost de conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Poza este optionala, daca doresti o poti atasa la e-mail, iar identitatea ta nu va fi publicata, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale.

Pentru a participa te rugam sa ne trimiti povestea la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., confirmam in maxim 48 de ore primirea fiecarei povesti. 

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/EdituraIntegral

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Carticelele sunt oferite de Editura Integral:

Violeta- Jurnalul meu secret
Simona si racheta ei magica
Super-eroii basmului romanesc
Super-eroinele basmului romanesc
Super-istetii si natafletii basmului romanesc
Pasarea noptii
Magicianul
Oita vesela si blana incalcita
Soarecele si bursucii
etc.

Multumim tuturor pentru participare!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din