Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In timpul sarcinii, corpul femeii insarcinate parcurge schimbari hormonale semnificative (schimbari ale nivelului de estrogen si progesteron), ale caror efecte sunt variat vizibile.

Astfel, daca in aceste noua luni, parul femeii gravide este frumos, mai puternic, mai stralucitor si plin de vitalitate, se poate intampla ca dupa nastere, scaderea brusca a nivelului de estrogen sa rezulte si intr-o scadere tranzitorie, dar excesiva a parului (numita alopecie postpartum).

In cazul in care acest lucru devine motiv de ingrijorare, trebuie stiut ca vorbim despre o etapa normala si tranzitorie. Cu toate acestea, este totusi necesar sa se reactioneze rapid pentru a recupera in cateva saptamani parul frumos.

Cercetari recente asupra ciclului de par au subliniat rolul jucat de catre implicarea proteinei Noggin. Acesta declanseaza trecerea din faza de cadere a parului (Telogen) in faza de crestere (Anagena) capilara.

Laboratoarele Dermatologice Ducray au dezvoltat Creastim - lotiune contra caderii ocazionale a parului, care contine molecule active inovatoare (tetrapeptida si creatina), factori de stimulare specifici implicati in expresia proteinei Noggin.

In acest fel, lotiunea contra caderii ocazionale a parului Creastim este un adevarat initiator de crestere a materiei capilare. Mai mult decat atat, Creastim prelungeste viata firului de par aflat in faza de crestere, evitand si trecerea sa prematura in faza de cadere.

Ciclul de viata al firului de par este resincronizat, iar podoaba capilara isi recapata densitatea si volumul. Parul primeste forta si vitalitate datorita complexului de Vitamine B5, B6, B8 care ii aduce nutrientii esensiali de care are nevoie.

Produsul se poate utiliza imediat dupa nasterea copilului, chiar si in perioada alaptarii, avand un dozaj simplu si usor de utilizat: 10 pulverizari pe intregul scalp, timp de 3 ori pe saptamana, preferabil seara. Dupa ce s-a pulverizat produsul, masati usor pentru a facilita absorbtia. Nu necesita clatire. O cutie de Creastim ajunge pentru un tratament complet de 2 luni.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din