Pensiunea Hora cu Brazi – Oferta speciala de Paste 2016

Pensiunea Hora cu Brazi din Zarnesti este locul ideal in care poate petrece Pastele o familie cu copii. Pensiunea este amplasata intr-o zona nepoluata, inconjurata de verdeata, in apropierea padurii. In jurul pensiunii turistii beneficiaza de un spatiu amplu in care se pot relaxa. De pe terasa pensiunii sau din foisoarele din curte puteti admira Masivul Piatra Craiului. Privelistea este de vis. Copiii se pot juca la aer curat, special pentru ei fiind prevazut un teren de joaca in aer liber. Pentru zilele in care vremea nu este favorabila, micutii au la dispozitie si un loc de joaca interior.

La Hora cu Brazi decorul este rustic, astfel ca orice sedere acolo va fi o adevarata incursiune in mediul traditional romanesc. Cu gazde primitoare si calde, cu eleganta unui han vechi, cu mancarea proaspata si delicioasa, Hora cu Brazi ne arata ce inseamna ospitalitatea romaneasca de alta data.

Copiii vor fi cu siguranta incantati si de animalele din jurul pensiunii, mai ales cand ii vor intalni pe cei trei ponei simpatici si blanzi. De asemenea, special pentru copii cei de la Hora cu Brazi au pregatit meniuri speciale, pentru care folosesc alimente naturale si prospete, de tara. La pensiunea Hora cu Brazi exista si o mica pastravarie, astfel intreaga familie poate servi pastrav proaspat, bine pregatit la gratar.

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, la pensiunea Hora cu Brazi puteti beneficia de urmatoarea oferta speciala:

Cazare 3 nopti cu mese incluse in regim de demipensiune (mic dejun si cina);
Masa festiva in ziua de Paste cuprinzand preparate traditionale specifice sarbatorii, plus meniu de bauturi in regim open bar;
Copii sub 7 ani au gratuitate completa;
Copii intre 7-14 ani dispun de 50% reducere;
Pentru suplimentarea camerei cu un pat extra se va percepe un cost de 30 ron/noapte;
Servirea meselor se va face in regim de bufet suedez cu exceptia mesei festive. La fiecare cina va vom oferii bauturi traditionale din partea casei precum si apa plata sau minerala;
Avans la rezervare 30% din pretul total;
Pret 279 ron/persoana/zi

Rezervarile se pot face prin e-mail la adresa contact@horacubrazi.ro
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.136.653
Puteti urmari noutatile si pe pagina deFacebook Pensiunea Hora cu Brazi!

Data publicarii: Vineri 8 Aprilie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook