Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Librarie.net lanseaza anul acesta una dintre cele mai convenabile campanii de Black Friday, care va dura 8 zile, mai exact intre 23 si 30 noiembrie 2015.

Reducerea oferita este majora, in procent de 50%
, valabila pentru cartile din lista editurilor participante la campanie. Lista completa este disponibila in pagina promotiei de pe www.Librarie.net

In afara de aceasta oportunitate unica, clientii Librarie.net vor beneficia de reduceri semnificative la jucarii, papetarie, dvd-uri, filme si produse cadou.

Librarie.net lucreaza cu stocuri generoase, astfel incat nici pe parcursul acestei campanii generoase nu vor exista intarzieri sau alte neplaceri legate de comenzile plasate.

Reprezentantii Librarie.net se asteapta la vanzari record, estimand un volum de 200000 de carti in cele 8 zile, o cifra de cel putin 2 ori mai mare fata de anul trecut cand s-au inregistrat 100000 de carti vandute.

Cartile pentru copii reprezinta un punct forte de interes, de aceea Librarie.net vor veni in intampinarea parintilor cu oferte variate si imbatabile, atat pentru carti cat si pentru jucarii.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din