MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Este sezonul racelilor si al vaccinurilor antigripale. Iata cateva informatii pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a decide sa te vaccinezi sau sa-ti vaccinezi copilul:

Vaccinul antigripal contine Mercur? Da! Mike Adams a condus o campanie de testare a vaccinurilor antigripale in Iunie 2014 si a descoperit concentratii de Mercur de 100 de ori mai mari decat limita admisa.

Vaccinul antigripal contine Formaldehida? Da! Formaldehida este folosita la imbalsamari si pe post de otrava pentru sobolani, dar acest lucru nu reprezinta un impediment pentru a fi injectata direct in sange prin intermediul vaccinului. Este o substanta cancerigena si a fost corelata in studii de declansarea unei forme grave de leucemie. Este considerata una dintre cele mai toxice substante pentru om.

Vaccinul antigripal te poate imbolnavi? Da! Exista acest risc, ca in cazul oricarui vaccin. Protectia nu este de 100%, in plus virusii inactivati se pot activa si atunci practic te imbolnavesti de boala pentru care te-ai vaccinat.

Studiile au demonstrat ca simpla expunere constanta la soare la orele potrivite pe parcursul anului si un stil de viata sanatos au o influenta extrem de benefica in evitarea racelilor de sezon.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din