Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de produse naturale si bio ce activeaza sub sloganul "Be naturally beautiful" implineste 6 ani. Evenimentul este marcat printr-o schimbare importanta: OrganicBaby.ro isi schimba numele in Rangali.ro, introducand un nou concept care se adreseaza nu doar bebelusilor si copiilor, ci intregii familii.

Pe langa cele peste 1000 de produse de calitate existente in magazin, se vor regasi si game noi, organice si naturale pentru toate varstele. Cu un pret accesibil si fara ingrediente sintetice sau toxice, produsele naturale disponibile in magazinul online Rangali.ro vor asigura necesarul pentru toti membrii familiei, respectand principiile unui stil de viata sanatos.

In prezent, noul Rangali importa si distribuie peste 22 de game de produse din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele sunt livrare rapid prin curier, iar clientii beneficiaza de preturi mai mici, de importantor.

Compania care detine magazinul online Rangali.ro se numeste Texacom International SRL si promoveaza activ stilul de viata natural, organic, pentru frumusetea si sanatatea intregii familii. Show-room-ul se afla in zona Piata Romana, pe str.Ion Bogdan nr 26 din Bucuresti. Toate produsele sunt disponibile online in magazinul www.Rangali.ro


rangali

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din