MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In general tripletii se nasc prematur, durata medie a sarcinii fiind de 34 saptamani. Riscul de complicatii este putin mai mare, de aceea este indicat ca viitoarea mamica sa analizeze din timp optiunile pentru nastere, sa aleaga un medic in care are incredere si un spital bine dotat.

Cei mai multi tripleti se nasc prin cezariana. Chiar daca statisticile spun ca nasterea vaginala este luata in calcul foarte rar in cazul sarcinilor cu tripleti, nu este o optiune imposibila.

Mai jos va prezentam un filmulet cu nastere prin cezariana de tripleti.
 


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din