MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
hainutecoACEASTA PROMOTIE A EXPIRAT, TE INVITAM SA VEZI PROMOTIA ACTIVA AICI!

Daca esti mamica, trimite-ne povestea nasterii comorii tale si impreuna cu magazinul online de hainute pentru bebelusi si copii:

iti daruim un CADOU pe loc, trebuie doar sa mentionezi adresa la care doresti sa primesti cadoul la finalul povestii pe care ne-o trimiti pentru publicare:

Cadoul contine:
1 x Caciulita din material tip prosop pentru copii 6-18 luni.
1 x Carticica pentru copii "Sa ne jucam cu Tom si Jerry"

povesteste cum ai nascut small
babies-933419-m

Cum participi:
Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind detalii despre maternitate, conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL sau sa ne trimiti povestea pe e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Detalii despre publicarea povestii: Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Inregistrarea nu este necesara. Te invitam sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook.com/HaineCopii.com.ro

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

IMG 7655
 
IMG 7657





Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din