5 tipuri de femei pe care barbatii le considera atragatoare

Daca esti o femeie care adora sa fie pe placul barbatilor, atunci cu siguranta sondajul de opinie de mai jos te va interesa. Studiile efectuate arata clar ca un parfum bun sau o fusta mini nu mai sunt demult solutii sigure pentru captarea atentiei membrilor sexului opus.

Spre exemplu se pare ca nuanta hainelor pe care le poarta o femeie conteaza mai mult decat lungimea rochiei.

Mai jos puteti vedea care sunt pentru barbati cele mai atragatoare 5 tipuri de femei, conform celor mai recente studii efectuate:

1. Femeile care poarta anumite tipuri de machiaj

Studiul a fost efectuat cu ajutorul unui site de dating utilizandu-se circa 1200 profiluri de femei cu poze. Se pare ca cele mai atragatoare femei pentru barbati au fost cele cu machiaj in zona ochilor, urmate de cele cu machiaj pe buze. Pe locul 3 cele nemachiate si pe ultimul loc in preferinte cele machiate cu nuante inchise, deoarece peste 1800 barbati considera ca „nu arata firesc”.

2. Femeile cu un raport corect talie-sold

Este vorba despre raportul dintre circumferinta taliei si cea a soldurilor. Barbatii prefera femeila cu circumferinta taliei mai mica decat cea a soldurilor. Se pare ca acest lucru nu tine numai de aspectul fizic. Raportul corect talie-sold a fost un indicator din cele mai vechi timpuri al fertilitatii si sanatatii. Femeile cu o circumferinta a taliei mai mare decat cea a soldurilor sunt mai predispuse la boli cardiovasculare, obezitate sau diabet zahat.

3. Femeile care poarta rosu

Psihologii de la Universitatea din Rochester au aratat barbatilor o serie de fotografii cu femei incadrate intr-un chenar de culoare rosie sau alba si au intrebat: „Cat de draguta considerati ca este aceasta persoana”. In a doua parte a sondajului au aratat aceleasi femei in imagini, numai ca de data aceasta purtau tricouri rosii sau albastre. „Imaginati-va ca aveti o intalnire cu aceasta persoana si 100 dolari in buzunar. Cat sunteti dispus sa cheltuiti la intalnire?” Atat femeile incadrate in chenar rosu cat si cele purtand tricouri rosii au fost in mod detasat preferatele barbatilor chestionati, fiind considerate mult mai atragatoare decat celelalte.

4. Femeile amabile

Nu este nici un secret ca majoritatea femeilor prefera „baietii rai”. Insa barbatii se pare ca vor „fete bune”.

Studiul efectuat si publicat de Personality and Social Psychology Bulletin releva faptul ca barbatii prefera femeile receptive la nevoile lor, care sa ii asculte, sa fie dragastoase si iubitoare. O femeie neprietenoasa, cu limbaj nepotrivit si gesturi barbatesti este considerata ca fiind respingatoare de majoritatea barbatilor care au participat la studiu.

5. Femeile cu voce pitigaiata

Atractie Vocala joaca un rol important iar cercetarile arata ca in timp ce femeile sunt mai atrase de barbatii cu voci profunde, pentru sexul opus lucrurile stau pe dos. Barbatii prefera femeile cu voci subtiri sau chiar pitigaiate, considerand tonalitatea inalta a vocii unei femei mai delicata si mai sexy.

Data publicarii: Vineri 26 Septembrie, 2014

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook